Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a páromat, hogy tartson el?

Figyelt kérdés

Ő annyit keres amennyivel kijönnénk mondjuk akkor nem nagyon tud félretenni. De én már kiégtem, belefáradtam a munkába. Nekem sokkal jobb lenne, ha felkelnék amikor akarok, nem a b*zi ébresztőre, aztán délben már végeznék is a házimunkával, főznék is, aztán pihennék. Amikor legutóbb így éreztem magam felmondtam és két hónapot pihentem de stresszes volt mert féltem hogy elfogy a tartalékom. De utálok dolgozni, bárhol vagyok mindig szar lesz. Már sokszor vagyok beteg szerintem pszichésen mert nem akarok bemenni. Máshol is ez lenne nem érdemes váltani próbálkoztam már sehol nem jó. Csak pihenni akarok és a párommal lenni, persze cserébe én csinálnám a házimunkát de az is jó mert nyugiban elvégzem amíg ő távol van, most munka után fáradtan kell, vagy hétvégén. Oké most ő is csinálja de megegyeznék abban hogy neki nem kell.

Hogy győzhetném meg? Ja amúgy szüleimmel egy városban lakunk ha most azzal jöttök hogy kidob és nekem nem lesz semmi pénzem, megoldható lenne, de nem fog kidobni azért nem most jöttünk össze...

2023. okt. 14. 13:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%

Attól, hogy nem most jöttetek össze még kibszhat egy percen belül is.

Mond el neki, hogy büdös a munka, utálod az embereket, így otthon akarsz henyélni a továbbiakban.

Aztán írd meg, hogy mit reagált.

2023. okt. 14. 13:58
 2/31 anonim ***** válasza:
29%
Én még nem találok ilyen nőt.
2023. okt. 14. 14:04
 3/31 anonim ***** válasza:
91%
Mondd meg neki, hogy szereted, és nyugodt, kényelmes, boldog életet szeretnél adni neki, csak a 8 órai nem otthon végzett munkád akadályoz abban, hogy renddel, tisztasággal, főtt étellel, kipihenten, üdén, kedvesen várd őt haza minden nap a munkából.
2023. okt. 14. 14:05
 4/31 anonim ***** válasza:
41%
Szüljön neki 2-3 gyereket, akkor jó pár évig nem kell dolgoznod.
2023. okt. 14. 14:07
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
Mit dolgozol?
2023. okt. 14. 14:17
 6/31 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ezt meg lehet beszélni, csak kell, hogy nyitott legyen a partnered rá, onnantól kezdve megbeszélés kérdése. A pénzügyeket komolyan vegyétek onnantól, mert okosabban kell költekezni egy fizetésből, hisz nem ahhoz vagytok szokva. Az is fontos, nem kelljen utána garasokért könyörögnöd, közös kasszát jelent, ha háztartásbeli van a házasságban.
2023. okt. 14. 14:19
 7/31 anonim ***** válasza:
58%
Attól függ, hogy ő hogy áll ehhez a kérdéshez.Ha eltartana, akkor beszélj vele őszintén.Ha kevésbé hajlik rá, akkor manipulálni kell.Bár ha ehhez lenne eszed, akkor nem itt kérdezgetnél.Ha magadtól nem megy ez úgy, hogy te ismered a párod, akkor idegenek nincs mit tanácsoljanak neked.
2023. okt. 14. 14:26
 8/31 anonim ***** válasza:
43%
Nem lehetetlen, de az ilyesfajta elképzelésen alapuló kapcsolatnak mindig ÁRA VAN. Ha érted, mire gondolok.
2023. okt. 14. 14:43
 9/31 Noren1989 ***** válasza:
77%

Én is első körben javasolnám, hogy próbáld vele megbeszélni.

Ezzel párhuzamosan meg keress fel egy pszichológust, mert a munka ilyen mértékű utálata vagy azt jelenti, hogy sosem volt benne sikered (rossz munkahely, vagy szakma megválasztása, esetleg full tehetségtelen vagy bármihez is), vagy depresszió a tippem.

Az ingyenélést azért jobb, ha elfelejted, a mai világban kell a két keresőképes a felnőtt a családba, kivéve, ha Lakatos Rodrigó-ék vagytok...

2023. okt. 14. 14:46
 10/31 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy a 8-as mondja, ára van. Saját tapasztalat. Bár mi házasok vagyunk és a 2 gyerek születése után nem mentem vissza dolgozni. Csak egy napi 1-2 órás munkám van. Minden a férjem nevén van. Gyűjtögetni nem tudtam. Ha elválnék földönfutóvá is válnék egyben. Pedig nem szeretnék a férjemmel maradni már. A gyerekek már lassan "kirepülnek".

Hab a tortán, hogy másba lettem szerelmes, akivel amúgy nincs köztünk semmi, mert így esélytelen hogy új életet kezdjek egy másik férfival... 😕

Úgyhogy jól gondold meg!

2023. okt. 14. 14:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!