Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadás, ha valaki egy konfliktusban lehülyéz, a párom nem áll ki mellettem, és még beszélget is az illetővel?
Volt egy konfliktusom, a barátom is ott volt, megvédtem magam de azért jó lett volna ha kicsit kisegít, na mindegy. Az illetővel egy utcában lakunk, én nem nagyon látom, de a barátom igen, és még le is áll vele egy "mi a helyzet/ nem sok, veled?" beszélgetésre.
Előtte is beszélő viszonyban voltak, de szerintem alap lenne, hogy ez megszűnik, a vita után.
Kérlek normális válaszokat írjátok.
"Hat nyilván nem mondhatom meg neki hogy kivel beszélhet es kivel nem"
Nem erre gondoltam, hanem arról beszéltél e vele, hogy neked fontos lenne, hogy az adott szituációkban ( írtad, hogy nem első eset) ki állna érted. Az érzéseidről beszéltél e vele?
Mindig megbeszéltem vele az érzéseimet, de általában nem megyek vele sokra szóval ezúttal nem beszéltem mar vele.
Nem megyek sokra azt úgy értem, hogy nem tudja jól kezelni az én negatív érzéseimet, olyan mintha támadásnak venné, ha nehezen meg is tudjuk beszélni, nem szokott hosszútávon valtoztatni sajnos.
Senkit nem lehet megváltoztatni.
Valaki ilyen habitusú azzal nem tudsz mit kezdeni. Neked kell eldönteni, hogy neked ez így jó vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!