Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bocsássak meg neki mindent, hogy legyek mellette mindig boldog?
Lehet elítéltek majd, de én eldöntöttem, hogy a barátommal akarok maradni, bármi lesz (kivéve ha megcsal vagy megüt), mert messze ő tesz értem a legtöbbet, ő bánik velem a legjobban, az exeim közül egyik sem volt ilyen jó hozzám. Mindig érzelmi alapú ember voltam de mostantól szeretném a logikánál megfogni: ha vele maradok az nekem a lehető legjobb döntés. Nos én nem vagyok megbocsátó, haragtartó vagyok, mindenkivelnaz voltam egész életemben. Barátom is nyilván tett már olyat amivel ártott nekem de nem tudta, nem gondolta át, hogy ezzel nekem fájdalmat okoz. Én viszont ha épp nem vagyok vele akkor folyton rágódok egy-egy nagyonb hibán, nem ilyen "nem vitte le a szemetet" típusúra gondolok. De példát nem akarok mondani. A lényeg hogy nehezen lépek túl dolgokon. De nem akarom elveszíteni, szeretem, és még ha ez nem is tartana mellette, akkor is van még ezer okom arra, hogy vele legyek.
Tehát hogy változzak meg abban, hogy mindent amit tenni fog meg tudjam bocsátani, akármekkora dolog is az?
De fogalmatok sincs, mi az, amit ő bántónak tart. Lehet, hogy olyan apró dologról van szó, amit csak felfúj. Így, példa nélkül senki nem tud neki használható tanácsot adni.
Miért kell mindig hozzákölteni valamit a kérdésekhez, aminek nyoma sincs a kérdésben?
Uramisten... :D
Na jövök egyensúlyt teremteni az erőben és én meg egy sértődékeny hisztis picsának és házisárkánynak titulálom a kérdezőt, aki más szemében a szálkát is.
Amúgy viccen kívül, a lábtörlős írásokat meg az én írásomat is csak akkor vedd magadra, ha úgy érzed. Gondolkodj el rajta. De példa, vagy sokkal inkább példák nélkül tényleg csak találgatások ezek.
Ezt félreértettétek páran. Nem azt mondom, hogy nem állok ki magamért. Hanem hogyha már megbeszéltük és történt változás én akkor sem bocsátok meg.
Példákat nem akartam fölöslegesnek gondoltam meg lehet valakinek ez nem olyan dolog hogy fájna neki és csak leoltana. De oké. Egyszer az történt, hogy az elején a régi, nem túl közeli haverjai elhívták találkozni és hívtak engem is, én meg örültem, hogy kíváncsiak rám, de ő meg nem akarta, hogy menjek. Nem mondta el, miért, csak ködösített, hogy annyira nem bírja őket úgyhogy ne menjünk, majd amikor már úgy hívták, hogy csak ő menjen, arra meg ment volna. Akkor rákérdeztem egyből, hogy engem szégyell-e, mondta, hogy nem, igazából nem is volt jobb magyarázata. Később amikor jobban megbízott bennem meg a kapcsolatunkban akkor mondta, hogy vannak dolgok amiket a saját életében szégyell és nem akarja hogy ezek a haverjai erről beszéljenek előttem, mert még nem akarta elmondani. Nem illegális meg semmi ilyesmi, csak jó nagy hülyegyerek volt. Elmondta nekem de itt nem írom le. Na már el is kezdtem azon parázni miket fogtok itt összeesküvés elméletezni :D A lényeg, hogy bennem ez úgy maradt meg, hogy szégyell, utána meg azért voltam mérges, miért nem mondta el előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!