Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mennyire tolerálnád a párod ellenkező nemű barátját? Mi az, ami már nem férne bele?
Figyelt kérdés
Naponta többször üzeneteket küldenek egymásnak.
Gyakran felhívják egymást, sokáig beszélnek.
Szinte minden másnap találkoznak, kávéznak.
Segítenek egymásnak (mondjuk inkább a férfi a barátnőmnek) ezzel-azzal.
Azt én is látom, hogy lelkileg is nagyon egy hullámhosszon vannak de mégsem vagyok féltékeny. Haverom, aki ismeri mindkettőjüket, nem érti miért nem vagyok az.
Ti azok lennétek? A fentiek már nem férnének bele?
F37
2023. okt. 11. 12:20
11/12 anonim válasza:
Nő vagyok és inkább férfi barátaim/ haverjaim vannak. De nem írunk minden nap, nem beszélünk tepon pláne ennyit és oké hogy talizunk...de nem ilyen gyakran.
Nekem ez kicsit sok lenne ellenkező esetbe.
De a bizalom a fő!
12/12 anonim válasza:
Bizonyos kor felett nekem ez sok lenne mobdjuk 14 ev felett.. miert? Mert ako parkapcsolatban el annak ott a parja a minden napokra ha 2 hetente 1xer 2xer osszefutnak egy forgalmasabb helyen ahol beszelgetnek nem zavarna .. aki ennyit van egyutt egy ferfival ugy jogy otthon varja a parja ott valami elcsuszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!