Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért küldözget a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küldözget a barátom a haverjainak nagy mellű nőkről képeket?

Figyelt kérdés
Ő maga mutatta ezt meg, és nagyon kíváncsi volt a reakciómra, persze mérges lettem. De ő mindig kedves hozzám, még mikor azt mondta k.san nézek ki. Volt már úgy azt mondta szakít velem, de azt is csak azért mondta, hogy egy kicsit letörje az egómat. De mikor én akartam vele szakítani, akkor meg folyamatosan telefonál, hívogat.
2023. okt. 10. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kretének, és gyerekesek.

Te ezt elviseled és tűröd, különben otthagytad volna.

Ha szakítani akarsz vele akkor szakítasz és nem reagálsz a hívásaira, üzeneteire. Ha reagálsz akkor butus vagy és nem is akarsz túllépni rajta,

2023. okt. 10. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Baszki ilyen okos vagy, hogy még tudod is hogy miért csinálta, hogy az egódat letörje, basszus.

Nyilván ezt is azért mutatta neked, hogy éreztesse nem te vagy az egyetlen nő akibe berakná a nagy férfias izmos erős péniszét, úgyhogy jobb ha meghúzod magad.

Önbizalomhiánya van a srácnak, de szerintem neked is. Vagy nagyon jó vele a szex vagy nem tudom hogy miért vagy még mindig vele

2023. okt. 10. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Vicces. Semmi komoly
2023. okt. 10. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
"Képeslapok" csak
2023. okt. 10. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanazért, amiért te Umbuldról a háromlábú afrikairól.
2023. okt. 10. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
A képekre még lehetne legyinteni, hogy azon a szinten vannak, hogy haha csöcs. De a kezdődő megalázás, kontrollálás és érzelmi zsarolás komolyabb probléma szerintem. És minél tovább tűröd, annál messzebb fog menni vele.
2023. okt. 10. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Megerdemlitek egymast butak vagytok mint 2 tok.
2023. okt. 10. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg összeilletek, két félcédula egyforma szinten.
2023. okt. 10. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor fordítsuk magyarról magyarra a kérdésedet:

Te együtt vagy egy játszmázó bunkóval, akiben az alapvetően elvárható megbecsülés sincs meg irántad.

Itt nem az a kérdés, hogy ő miket, és miért küldözget másoknak, hanem az, hogy miért vagy együtt egy ilyen manipulatív szemétládával?

2023. okt. 11. 10:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!