Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megkéri a párja kezét, akkor benne van abban, hogy minél előbb (pl kevesebb mint 1 év) házasodjanak, vagy inkább húzná, nem menne bele a menyasszonya kedvéért sem egy gyorsan leszervezett esküvőbe?
Ha abból a megfontolásból kérte meg a nő kezét, hogy összekösse vele az életét, akkor nem fogja rohanásnak érezni a minél hamarabbi esküvőt.
Ha pedig azért kérte meg a kezét, hogy nyugodjon má le a Zasszony, vagy “csak úgy” alapon, akkor nyilván nem akar a közeljövőben esküvőt.
Persze az életkörülményektől is nagyon sok befolyásoló tényező van, pl: anyagiak, munkahely, tanulás, költözés, betegség, stb…
Hát 3. azért ezzel én nem értek egyet :D Elvesz ha úgy érzi, mintha csak a férfin múlna, egyedül az ő döntése lenne. A romantikus filmekben persze meglepi a nőt, hogy megkérték a kezét, de jó esetben erről sokat beszélnek a felek és a nőn is múlik, hogy mikor lesz eljegyzés és esküvő, mert elmondja ő is az igényeit, meg a férfi is, és összeegyeztetik. Illetve ha már megkérte, akkor nehogy már azért húzza az időt, mert még nem érzi úgy, hogy elvenné :D Akkor minek kérte meg?
Köszi a válaszokat, én amúgy házas vagyok és 1 év volt az eljegyzés és az esküvő között, de a húgomat most megkérte a párja és a húgom szeretné most tavasszal az esküvőt, a vőlegénye meg még nem akarja ilyen rögtön és érdekelt, mik lehetnek a háttérben.
Ezt mi nem tudhatjuk. Vagy parázik az efféle elköteleződéstől, vagy időt szeretne hagyni a szervezésre.
Ha a tesód szinte kikönyörögte az eljegyzést, akkor az előbbi.
Én e kérdés olvasásáig abban a hitben éltem, hogy amikor megkéred a szerelmed kezét, akkor akár abban a pillanatban el is vennéd feleségül, kvázi ez a 2 dolog ugyanaz. Azért kéred meg a kezét, mert már régen készen állsz a házasságra vele, sőt úgy érzed, már az történik, és szeretnéd hivatalos előnyöket hozzá. Vagy mi, nem tudom, nem értek az emberekhez, de az tuti, hogy ha megkéred a szerelmed kezét, azért teszed, hogy elvedd, szóval ha meglepiként mondja, hogy akár 1 órán belül egybe kelhettek és csináljátok, akkor örömmel mész bele.
Ha húznád még, miért kérnéd meg a kezét? O.o
Utolsó, nem egy példát láttam arra, mikor a nő kényszerítette ki az eljegyzést...a vőlegény meg húzta, húzta, ameddig tudta. Vagy elvette a csajt, vagy szakítottak. Ez ilyen.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!