Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakulhat ki bizalmatlanság?
"Hát olyat hazudott hogy begyógyszerezte magát miattam és kimosták a gyomrát és azért engedték haza mert hogy gyenge volt
Nekem kimosták de nem azert engednek haza valakit mert gyenge"
Ezért.
Jajj🤣🤣
Sajnos engem nagyon megviselt.
Ha csak fele annyira lenne őszinte már akkor sem szólnék. De nem tudom mivel érdemeltem ezeket ki. Aki csak kihasználta azt bezzeg nem szabadott megsérteni...mindegy is
Általános bizalmatlanság? Pl rossz tapasztalatok hatására létrejövő előíteletek. (Tényleg, annak van valami neve ha mondjuk 10ből 9szer valami úgy történik általában, akkor ez előítélet vajon, vagy sem?)
Adott emberben bizalmatlanság? Hát pl nem teljesülő ígéretek, kisebb nagyobb hazugságok, tehát ha pl a szavai nem állnak párhuzamban a tetteivel. Illetve ha pl ártott már neked akarva vagy akaratlanul, abból is jöhet bizalmatlanság. Illetve ha olyan jellemhibát ismersz fel nála amivel már megégtél a múltban, na olyankor is kapásból jöhet a bizalmatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!