Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agressziót megcsalás után?
Persze, hogy válthat ki haragot és dühöt. Elvégre elárultad, átverted. Szerintem ez normális reakció, de inkább szét kell menni, mint agresszívnak lenni és esetleg bántani a másikat fizikailag.
A megcsalás nem egy olyan, hogy "bocs de hülye voltam"... nem egy elrontott bevásárlás vagy egy tanyér törés. Szóval ha nem érzed át majd átérzed, ha egyszer téged csalnak meg.
1/1
Szerinted javítható egy ilyen kapcsolat? Ha esetleg bunkó és üvöltene mit csináljak? Hagyjam rá? De akkor még jobban csinálja, pedig állítása szerint nem szándékos
4/4
Azért ilyet még nem tett. De érthető hogy tört zúzott ha szeretett.
Én is megértem csak nem tudom miért csinálja, nem oldunk meg vele semmit és mégis csinálja
"Válthat ki agressziót egy férfinél ha megcsalják?"
Igen.
"
Mit érezhet? Miért csinálja?"
Mérhetetlen csalódottságot. Mert nincsen elég önuralma.
"Miért nem tudja elengedni hogy hülye voltam és megcsaltam?"
Mert megbízott benned, amit nem érdemeltél meg. Az meg, hogy hülye voltál, nagyon nem fedi a valóságot. Simán aljas vagy babám.
"Miért nem érzem át a fájdalmat?"
Mert egy érzéketlen dög vagy.
Ja, szívesen.
LOL :D
Miért nem tudja elengedni? Igen, ez tipikusan a férfiak hibája, bezzeg fordított helyzetben a nők milyen könnyen megbocsátanak, elengedik, minden megy tovább mi? :D
Nem juttok vele előrébb? Tényleg? Kérdező te beteg vagy.
Nem azért dühöng mert előrébb juttok vele hanem mert duhiti és fáj neki hogy elarultad. Te meg kB úgy állsz hozzá hogy "jó van na, hagyd már abba, lépjünk tovább" mintha ez olyan semmiség lenne.
Nem ertheto. Az lenne értheto ha ott hagy.
Az agresszio jogtalan.
Te tényleg nem érted? Ez nem egy olyan hogy ja bocs hülye voltam, és felejtsük el.
Ettől függetlenül jobb lenne ha csak azonnali hatállyal kidobna, és tiltana mindenhonnan. Az agressziót elítélem, még ha jelen esetben meg is értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!