Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van bennem bizalmatlanság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bennem bizalmatlanság?

Figyelt kérdés

Ez a harmadik komolyabbnak nevezhető kapcsolatom...(21/F)

Az elsőnél 16 voltam(8 hónapig tartott)

-Összejöttem a suli K*jával(akkor még nem tudtam)

- Szerelmes voltam belé, a hátam mögött szanaszét csalt, tönkretett .

A másodiknál 18 voltam és 2 évig tartott

Ez egész jó volt, egy évig tudtam tartani nagyjából magam, de folyton néha néha voltak rosszabb heteim, amikor gyanakvó voltam, ellenőriztem, folyamatosan azt hittem hogy megcsal a másik

Jelenleg 21 vagyok, 4 hónapja egy lánnyal

Jónak indult, de most megint begolyoztam..

Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy én nem vagyok-e normális, vagy egyszerűen vonzzom a hűtlen lányokat..

Igazából nem tudok már bízni ...

Szerintem ez egy romlott világ, már nincsenek őszinte kapcsolatok

Egyébként a barátnőm kavargatott még télen egy külföldi cserediákkal, és mint kiderült már 2 hónapja együtt voltunk, amikor írta neki a barátnőm hogy ha Budapesten jár összefuthatnának

Ő azt mondta erre nekem, hogy már lezárta azt és csak kíváncsi rá mert tök jól eltud vele beszélgetni úgy mint barátok

Ti mit gondolnátok??

Amióta ez kiderült( véletlenül)

Azóta nem bízom benne

2023. szept. 20. 22:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát szerintem kösd fel a gatyád. Ha lesz normális fizud(nem sok csak ne tőle kérj kölcsön legalább) és jó pasi vagy, veled marad a barátnőd. Ha külföldre akar menni, és veled nyomorogna, vagy oda se figyelsz rá hanyagolod, akkor filózik a cserediákon. Persze vannak akik folyamatosan csalnak, de szerintem azokon kb látszik hogy a szeme se áll jól, hiába bájolog.
2023. szept. 21. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!