Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örökre bennem marad ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre bennem marad ez a bizalmatlanság? L

Figyelt kérdés
Nagyon tudok szeretni. Viszont képtelen vayok kimutatni, kimondani. Sok kapcsolaton ráment már arra, hogy a másik fél.azt hitte, csak szórakozom. Igazából volt egy szörnyű korszak az életemben, vagdostam magam, otthon rossz volt, suliban rossz volt, majdnem megöltem magam. Senki sem volt mellettem, a barátaimtól eltávolodtam. Aztán elmentem pszichiáterhez, írt fel gyógyszert, de nem sokáig szedtem. Aztán megerőszakoltak. Megint kezdődött minden előlről, és a mai napig senki sem tud róla. Most találkozgatok egy sráccal. Nagyon megkedveltem. Ő is elmondta, hogy többet szeretne. De nem tudok megbízni már senkiben, tènyleg kedvelem, de ezt képtelen vagyok neki elmondani. Azután ami tőrtént ráadásul nem is tudom tudnék e kapcsolatot kialakítani vele. Fogalmam sincs kihez beszéljek, mit kezdjek magammal. Úgy érzem túl vagyok a depresszión, de mégie mindig velem lesz :/
2014. júl. 21. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy túl a depresszión, s újra szükséged lenne a szakemberre. A srácnak, ha valóban komolyan gondolod, kénytelen leszel színt vallani. Ha ő is komolyan gondolja, meg fogja érteni, és támogatni fog a kilábalásban. NE fordulj magadba, hagyd, hogy segítsenek!
2014. júl. 21. 01:18
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
szerintem is szakember a megoldás, ez ahhoz már túl komoly, hogy el legyen csak úgy játszva mert később még nehezebb lesz
2014. júl. 21. 01:20
 3/5 A kérdező kommentje:
De még az orvosnak sem mertem elmondaniba dolgokat, csak nagyon nagyvonalakban. A srácnak annyit mondtam, hogy nehezen nyílok meg, de a többit nem tudnám elmondani.
2014. júl. 21. 01:21
 4/5 anonim ***** válasza:
ha ki se mondod a problémákat hogy lehetne megoldani őket? döntsd el, hogy fontos-e a normális életvitel és hogy szembe akarsz-e nézni mindennel vagy csak őrlődni akarsz.
2014. júl. 21. 01:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

a szakember pedig pont ezekre a kényes helyzetekre van

két lábon járó segítség, aki ennek szentelte a fiatalkori éveit hogy ezt kitanulja és segíthessen

titoktartás kötelezi, plusz neked is jól esik ha elmondhatod valakinek szerintem, és még segít is.

2014. júl. 21. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!