Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerjem el a bizalmát?
Egyszerűen nem tud bízni bennem az egyik srác akivel ismerkedünk. Hiába próbálom mutatni hogy megbízható vagyok, valamiért nem hiszi el nekem.
Meg ami teljesen összezavar az az, hogy nem azt teszi amit mond. Mintha nem lenne összhangban saját magával.
És kezd rosszul érinteni ez az egész...
Hiába vagyok jó ember ezt ő valamiért nem látja. Vagy nem igazán értem.
Nem tudom mit tegyek a bizalma elnyerése érdekében.
Mit mond hogy miért nem bízik benned?
Biztos nem tettél olyat ami okot adhat erre?
Nálam a kapcsolatomat az exemmel az tette tönkre, hogy miután kijelentettük egymásnak hogy többet akarunk ő tovább folytatta az ismerkedést pasikkal hogy legyen B, C és D terv. Ha te is ezt teszed lehet ez az ok, vagy már csinálták ezt vele.
Azt mondta, hogy az emberek nagyrésze nem megbízhatóság. Mert nem azt teszik amit mondanak.
De pont ezzel zavar össze mert ő sem ezt teszi, így azt sem tudom mit is akar vagy nem értem őt..
Egyszer azt mondta, hogy éljen oda enni ahol én szoktam és ott vártam, erre semmi. Azóta azt se hiszem el amit kérdez.
Bár lehet érzi, a bizalmatlanságom ezért ő sem mer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!