Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromtól ezt az utést vegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromtól ezt az utést vegyem figyelmeztetésnek vagy csak legyintsek a dologra?

Figyelt kérdés

Reggeli után párom mindent szanaszet hagyott a konyhába maga után,igy bementem hogy elkezdjek pakolni kozbe jeleztem neki hogy máskor legalabb az ures csomagolo papirokat maga utan kidobhatna,a kezembe volt a 0.5l es ures kolas flakon es ahogy ment el mellettem picit a vallara utottem vele es vittem tovabb a kuka fele es akkor ereztem h o pedig engem a kezevel hatulrol fejencsapott es annyit mondott mergesen hogy miert kell utni?!

Nem mondtam ra semmit,inkabb kijottem

Kesobb jutott eszembe apukam szavai amikor regen gyerekkent azt mondta nekem hogy jegyezzem jol meg

Ha egy ferfi egyetlen egyszer is megut azonnal hagyjam ott azt a ferfit,nehogy adjak masik eselyt.

Igazabol elsonek en utottem a valara viccbol a flakonnal....

Szerintetek?

2023. okt. 8. 12:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
62%
#20 hiába mondjuk itt ezt a két biteseknek, ők csak annyit fognak fel hogy "hú most jól odafröcsöghetek a femináciknak".
2023. okt. 8. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!