Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromtól ezt az utést vegyem figyelmeztetésnek vagy csak legyintsek a dologra?
Reggeli után párom mindent szanaszet hagyott a konyhába maga után,igy bementem hogy elkezdjek pakolni kozbe jeleztem neki hogy máskor legalabb az ures csomagolo papirokat maga utan kidobhatna,a kezembe volt a 0.5l es ures kolas flakon es ahogy ment el mellettem picit a vallara utottem vele es vittem tovabb a kuka fele es akkor ereztem h o pedig engem a kezevel hatulrol fejencsapott es annyit mondott mergesen hogy miert kell utni?!
Nem mondtam ra semmit,inkabb kijottem
Kesobb jutott eszembe apukam szavai amikor regen gyerekkent azt mondta nekem hogy jegyezzem jol meg
Ha egy ferfi egyetlen egyszer is megut azonnal hagyjam ott azt a ferfit,nehogy adjak masik eselyt.
Igazabol elsonek en utottem a valara viccbol a flakonnal....
Szerintetek?
Neked sincs jogod megütni!
Más ha az eletedért harcolsz, de te kezdted, nem kellett volna megütni!
Hagyd el, mert ha amúgy nem segít, önző és egyebek csak feszkót generálna méginkább a jövőben.
Felnőtt férfi aki után egy nőnek kell elpakolnia, mert egyedül az sem megy neki, és erre még agresszívan is reagál.
Én idáig el sem jutottam volna vele
#4 vagyok és nem értem miért vagyok lepontozva. Nem lehetne kifejteni?
Azért, mert a kérdező nő ő most nyugodtan oda csaphat a párjának "viccből" vagy mi? Ha egyszer lusta a párja nem verekedni kell, hanem elhagyni! De nincs joga megütnie a másikat, az más sztori lenne, ha szólt volna, hogy pakoljon el és úgy kapott volna, de nem az történt. Természetesen a férfinak sincsen joga megütni, de nem ő kezdte és nem olyat kapott, hogy a szekrény adta vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!