Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti milyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen esetben nyomtok ki tinderen egy friss match-et, figyelmeztetés nélkül?

Figyelt kérdés

Tehát van egy match, a pasi ír... és ti azonnal kinyomjátok. Milyen esetben csináltok ilyet?

És akkor tegyük fel, normális üzenetet kaptok, tehát nem egyéjszakás felkérés... sőt, még van hogy ti írtok először!

2023. júl. 11. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem volt olyan, hogy merő kíváncsiságból mindenkit jobbra húztam. Pasik is csinálják, ezt tapasztaltam, mert engem is töröltek sokszor match után közvetlenül. Olyan viszont nem volt, hogy írtam és utána töröltem. Max. annyi lehet, hogy egyszerre sokan írtak és kiválasztotta a legjobbnak tűnőt.
2023. júl. 11. 21:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyes, nem akarom rajtad számonkérni őket, de ilyenkor meg fogalmatok nincs, mekkora szomorúságot, vagy idegeskedést okoztok a másiknak, akinek esetleg csak 2 hetente van matchja.
2023. júl. 11. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Sosem váltam szét így random egy üzenet után, mindenkinek vissza irtam. Azért, mert csak azokat húztam balra, akikben megfogott valami.
2023. júl. 11. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
2: hidd el, én is igyekeztem korrektül csinálni, egészen addig, amíg meg nem tapasztaltam, hogy velem mennyire nem korrektek. Akkor egy ideig én is játszottam ezt másokkal, de nem tudtam sokáig, mert alapból nem ilyen vagyok.
2023. júl. 11. 23:06
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

Lehetséges okok.

-Lassan ír, reagál a pasi.

-Helyesírási hibák tömkelege egyetlen 3 szavas mondatban.

-Ócska szlengek, emojik úgy, hogy még el sem kezdődött a csevej.

-Adatlapból kiderül hogy cigizik, magyarul proli. (alkalmi dohányos is az)

-Jobb parti jött közbe.

-Kamuprofil, csak valakit megfigyel.

Ha valami kimaradt szóljatok.

2023. júl. 11. 23:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Rájövök, hogy már korábban beszéltünk, és kioffoltuk egymást.

Abszolút nem tud helyesen írni, esetleg értelmesen ír, de valami nagyon bénát.

Esetleg közbejött valaki ígéretesebb, akivel esetleg alakul is már valami - ilyenkor a matches srác csak rosszkor volt jó helyen.

2023. júl. 11. 23:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

2

Nehogy màr sajnálatból foglalkozzak veled ha egyszer nem jössz be. Meg nehogy már meg kelljen magyaráznom hogy mèrt döntöttem úgy ahogy.

Egy match nem azt jelenti hogy holtomiglan holtodiglan.

2023. júl. 12. 01:07
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem jövök be, de match meg volt.

Mesélj még! :D

2023. júl. 12. 02:01
 9/12 anonim ***** válasza:

8# Kérdező, te hány nőt húzol jobbra, miközben be se jön neked?

Csak kérdem.

2023. júl. 12. 05:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha véletlen volt a jobbra húzás.
2023. júl. 12. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!