Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti milyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen esetben nyomtok ki tinderen egy friss match-et, figyelmeztetés nélkül?

Figyelt kérdés

Tehát van egy match, a pasi ír... és ti azonnal kinyomjátok. Milyen esetben csináltok ilyet?

És akkor tegyük fel, normális üzenetet kaptok, tehát nem egyéjszakás felkérés... sőt, még van hogy ti írtok először!

2023. júl. 11. 21:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

8

Ahogy mondtam. Senkinek nem tartozom magyarázattal. Nem és kész.

Vagy úgy gondolok majd elkezdek magyarázkodni hogy közben meggomdoltam magam, jött sokkal jobb, valamit nem vettem észre akkor ami most nem tetszik, stb stb.

Utána rákérdel, .... de miért ...

Megint magyarázkodom .....

A végén azt mondod rám hogy felszínes vagyok, golddigger, ribi, mert nem téged választottalak.

Na ilyen fiúcskákkal van tele tinder.

És még valami .... a szememben az oly olyan nem férfi aki traumaként èli meg az elutasítást .... max egy picsogó hisztiző kislàny. Egy férfi tuja mit jelenz a NEM , tudomásul veszi, továbblèp emelt fővel.

2023. júl. 12. 10:20
 12/12 A kérdező kommentje:
nyilván te is tökéletes lelki egyensúllyal viselnéd a sokadik elutasítást kb. a semmire... és amikor megpróbálnál utána járni, hogy mit csinálsz rosszul, megkapod, hogy nem vagy pasi hogy ez traumatizál :)
2023. júl. 12. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!