Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem összeveszett velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem összeveszett velem mert nem volt rend a konyhában?

Figyelt kérdés
Mindenhol rend van, egyedül a konyhát nem raktam rendbe, úgy voltam vele este, hogy majd ma. Nem volt semmi mosatlan, a padlón pakolt szét ezt azt a gyerekem, meg volt ragacs, ilyesmi. Őrjöngött egyet reggel hogy kimenne kávét főzni, de belelépett valami morzsába meg ragacsba. Megkaptam hogy én mindent ráhagyok, fogadjak egy takarítónőt ha képtelen vagyok rendet tartani. Mondta ezt úgy, hogy csak a konyhában kellett rendet tenni. Ébredéstől altatásig én vagyok a gyerekkel, úgyhogy kvázi egyedül nevelgetem az egy évesem. Nekem ez rosszul esett, mert egyébként én vagyok a rendezettebb kettőnk közül. Nem vettem magamra a dolgot, mert mindenhol tisztaság van, csak a konyha padlója volt rendetlen. De mégis nagyon rosszul esett hogy igy veszekedett meg kiabált velem. Nektek is volt hasonló?

2023. okt. 8. 10:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire zavarja basszus takarítsa ki maga. Nem vagy a cselédje.

A magy férfiember, a családfő, nem bír ennyit még csinálni vagy mi a here?

2023. okt. 8. 12:04
 12/20 anonim ***** válasza:
13%

Én is felkapom a vizet ha kimegyek a konyhába félálomban, és recseg meg ragad a talpam, akkor is ha én magam hagytam úgy, csak akkor magamban káromkodom. Iszonyú igénytelen. Megcsinálhatja a férjed is, és ezt meg is mondanám neki reflexből a helyedben, de ahol ragad a konyha, ott él nem hiszem hogy olyan patika rend lenne.:-D

Nálunk is van kupi, marad a mosogatóban néhány cucc, de nem okádék a padló vagy a konyhapult.

Ha nem megy, akkor élj az ígérettel és kérd takarítónő segítségét.

2023. okt. 8. 12:10
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ő nem csinál már pár hete semmit mert mindent én csinálok, meg sem kértem semmire. Azon is hisztériázik, hogy nem aludhat még tovább hétvégén mert gyerek mellett zajlik az élet. Kezd elegem lenni. Egyébként pedig hisztériázva felsöpört és felmosott, de furcsa módon az autót takarítani nem esik le a gyűrűje. Most éppen azt csinálja jó kedvvel. Mondjuk megszokhatta hogy tisztaság van, meg rajtam ugyis biztos jobb levezetni a feszkót (ha így halad már nem sokáig).
2023. okt. 8. 12:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Add a férjed kezébe a takarító eszközöket, nem a cselédje vagy.

Mondom ezt pasiként.

2023. okt. 8. 12:26
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Hozzávágtam volna a felmosót, hogy lehet ám neked is takarítani pofázás helyett!
2023. okt. 8. 12:26
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer mondott nekem ilyet az exem. Akkor azt mondtam, rendben. Ha én mindent úgyis rád hagyok, akkor én most öltözök es megyek, altatasra itt vagyok, nyilván semni nem lesz mas a napodban, mint amúgy, hiszen mindig mindent te csinálsz. Köpni nyelni nem tudott. 2 éves volt a gyerek. Kezdte volna mondani, hogy de nem úgy gondolta, en otthagytam es kikapcsoltam a telefont. Elmentem sétálni, ebedeltem, délután egy baratnőmet felhívtam, dumáltunk estig. Fürdetésre ertem haza. Soha többet nem szólt be.
2023. okt. 8. 12:29
 17/20 anonim ***** válasza:
19%

Imádom, hogy itt gyakorin mindenki ilyen harcias 🤣🤦‍♀️

"Hozzávágtam volna", "jól megmondtam volna" "tuti elválnék"és társai.

A való életben meg gyanítom megfogtátok volna a felmosót és feltakarítotok.

Név nélkül mindenki kemény.

Egyébként nem jogos a férjed kiakadása, ő is ott lakik.

Én, bar ilyen helyzetbe sosem kerülnék, mert a férjem nem akad ki ilyeneken, szépen higgadtan közölném, hogs elötte a lehetőség és ennyi. Nem a szájkarate meg a társai.

2023. okt. 8. 12:29
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

Én írtam a hozzávágós kommentet. 😄 Most felolvastam a kérdést a férjemnek (ráért meghallgatni, amíg kipakolta a mosógépet), megkérdeztem, szerinted én ezt hogy reagálnám le.

Nagyvonalakban megismételte a kommentemet. 🤣

Nem vagyok és soha nem is voltam a férjem csicskája, bocsi.

2023. okt. 8. 12:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

#4! Ilyenért valóban nem, de ha már egy anonim oldalon magyarázkodom, hogy mindenhol máshol patyolat volt, akkor elgondolkodnék.

Nem kell 1éves gyerek mellett mindig patyolat tisztaságnak lenni, főleg, ha a kedves férj semmit nem tesz bele. Elmagyaráznám neki, hogy ő fizetést kap a munkahelyi munkájáért, én GYED-et a GYerekünk Ellátásáért. Ebből következi, hogy a takarításért egyikünk se kap semmit, az a mi KÖZÖS ingyen munkánk. Ha ő nem így gondolhatja, cserélhetünk, én megyek dolgozni, övé a gyerek és a háztartás, nekem úgy is jó.

Addig pedig megköszönheti, hogy megcsináltam a részét (mindenhol én takarítottam, ő pedig sehol) és kussolhat.

Ami a takarítót illeti, szuper ötlet. Ő fizeti, már hívom is.

2023. okt. 8. 13:01
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk még ilyen nem volt. A párom huncut mosollyal sepri le az asztalról a morzsát... Kell a hangyáknak is.

Valamiért nagyon szarul ébredt a párod. Ha lenyugszik szerintem ülj le vele és beszéljétek át, hogy ő mit gondol rólad, milyen minőségben élsz mellette? (Tenyészállatkent aki potyogtatja a gyerekeit, vagy takarítós mindenes cseledként, vagy szerető társként.) Mert nagyon nem mindegy. A morzsás padló miatti ordítas lehet a kezdete valaminek, sokszor a komoly bántalmazás előjele is lehet.

De, persze, lehet, hogy csak nincsenek kiürítve a golyói és ezert rosszabb a viselkedése, mint egy "hisztis, menstruáló nőnek".

Szóval üljetek le és higgadtan beszélgessetek a dologról.

2023. okt. 9. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!