Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem összeveszett velem mert nem volt rend a konyhában?
Ha ennyire zavarja basszus takarítsa ki maga. Nem vagy a cselédje.
A magy férfiember, a családfő, nem bír ennyit még csinálni vagy mi a here?
Én is felkapom a vizet ha kimegyek a konyhába félálomban, és recseg meg ragad a talpam, akkor is ha én magam hagytam úgy, csak akkor magamban káromkodom. Iszonyú igénytelen. Megcsinálhatja a férjed is, és ezt meg is mondanám neki reflexből a helyedben, de ahol ragad a konyha, ott él nem hiszem hogy olyan patika rend lenne.:-D
Nálunk is van kupi, marad a mosogatóban néhány cucc, de nem okádék a padló vagy a konyhapult.
Ha nem megy, akkor élj az ígérettel és kérd takarítónő segítségét.
Add a férjed kezébe a takarító eszközöket, nem a cselédje vagy.
Mondom ezt pasiként.
Imádom, hogy itt gyakorin mindenki ilyen harcias 🤣🤦♀️
"Hozzávágtam volna", "jól megmondtam volna" "tuti elválnék"és társai.
A való életben meg gyanítom megfogtátok volna a felmosót és feltakarítotok.
Név nélkül mindenki kemény.
Egyébként nem jogos a férjed kiakadása, ő is ott lakik.
Én, bar ilyen helyzetbe sosem kerülnék, mert a férjem nem akad ki ilyeneken, szépen higgadtan közölném, hogs elötte a lehetőség és ennyi. Nem a szájkarate meg a társai.
Én írtam a hozzávágós kommentet. 😄 Most felolvastam a kérdést a férjemnek (ráért meghallgatni, amíg kipakolta a mosógépet), megkérdeztem, szerinted én ezt hogy reagálnám le.
Nagyvonalakban megismételte a kommentemet. 🤣
Nem vagyok és soha nem is voltam a férjem csicskája, bocsi.
#4! Ilyenért valóban nem, de ha már egy anonim oldalon magyarázkodom, hogy mindenhol máshol patyolat volt, akkor elgondolkodnék.
Nem kell 1éves gyerek mellett mindig patyolat tisztaságnak lenni, főleg, ha a kedves férj semmit nem tesz bele. Elmagyaráznám neki, hogy ő fizetést kap a munkahelyi munkájáért, én GYED-et a GYerekünk Ellátásáért. Ebből következi, hogy a takarításért egyikünk se kap semmit, az a mi KÖZÖS ingyen munkánk. Ha ő nem így gondolhatja, cserélhetünk, én megyek dolgozni, övé a gyerek és a háztartás, nekem úgy is jó.
Addig pedig megköszönheti, hogy megcsináltam a részét (mindenhol én takarítottam, ő pedig sehol) és kussolhat.
Ami a takarítót illeti, szuper ötlet. Ő fizeti, már hívom is.
Nálunk még ilyen nem volt. A párom huncut mosollyal sepri le az asztalról a morzsát... Kell a hangyáknak is.
Valamiért nagyon szarul ébredt a párod. Ha lenyugszik szerintem ülj le vele és beszéljétek át, hogy ő mit gondol rólad, milyen minőségben élsz mellette? (Tenyészállatkent aki potyogtatja a gyerekeit, vagy takarítós mindenes cseledként, vagy szerető társként.) Mert nagyon nem mindegy. A morzsás padló miatti ordítas lehet a kezdete valaminek, sokszor a komoly bántalmazás előjele is lehet.
De, persze, lehet, hogy csak nincsenek kiürítve a golyói és ezert rosszabb a viselkedése, mint egy "hisztis, menstruáló nőnek".
Szóval üljetek le és higgadtan beszélgessetek a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!