Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem összeveszett velem mert nem volt rend a konyhában?
Nem volt. Biztos rosszul ébredt, rossz hírt kapott, felhúzta magát valamin ami a munkahelyén történt és eszébe jutott, rossz hete volt. Aztán a ragacs meg a morzsa volt ami ürügyet biztosított neki egy kis örjöngésre.
Ha lehiggadt kérdezz rá mi volt a baj?
Én szaván fognám és hívnám a takarítónőt. ;)
Egyébként meg nem merne ilyet mondani semmilyen körülmények között, mert nem cseléd vagyok. Ha az egész lakás gané se szól be, hanem megfogja a porszívót és szó nélkül nekilát.
1 ne mondj hülyeséget. Ilyenért nem válunk el hanem megoldjuk.
Én pl azt mondtam volna hogy csinálja meg ő, nem esik le az ujjáról a karikagyűrű. Neki is annyi megcsinálni mint nekem, az ő gyereke is aki pakolt.
"Nem vettem magamra a dolgot, mert mindenhol tisztaság van, csak a konyha padlója volt rendetlen. De mégis nagyon rosszul esett"
Legalább ne áltatnád magad...
Azt hiszem, másnap reggel csengetett volna a takarítónő. És elmomdtam volna, hogy ha ez még egyszer megtörténik, akkor az ügyvédem fog csengetni legközelebb.
Ha nem vetted magadra, nem született volna meg ez a poszt.
Én adtam volna is a kezébe szépen a takarító eszközöket, és már suvickolhatott volna is azonnal, ha nem tetszik. 😏
Csak a te gyereked?
Bár a leírásból úgy fest..
Nem,az én férjem normális.
Ha morzsa van felsopri,ha van a földön valami felveszi ..
Nálunk is van, hogy így nez ki a konyha, hozzateszem 2 gyerek van, kis különbséggel.
1x nem említette meg a férjem, hogy zavarná. Pedig rendmániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!