Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a barátommal, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a barátommal, és azt mondta ne feszítsem túl a húrt. Ez burkolt fenyegetés volt?

Figyelt kérdés

Az volt a baja, hogy valamire azt mondtam lehet, hogy nem fogja tudni megcsinálni (egy dolog szereléséről volt szó), és még le is idiótáztam egyszer. Azóta is ezt emlegeti, hogy őt hogy megbántottam ezzel, meg hogy mit gondolok én róla, ő mindenhez ért, neki semmi olyan dolog nincs, amihez ő ne értene, és többet ne beszéljek vele ilyen csúnyán.

De az nem probléma, hogy ő előtte azt mondta rám hogy k......san nézek ki, meg b.....i vagyok, mert neki volt oka rá, és gondolkodjak el ezen, meg ne feszítsem túl a húrt, mert nem is ismerem őt, és hogy viselkedjek jól, meg nekem semmi közöm nincs ahhoz, hogy ő mit csinál. Mikor kérdeztem, hogy ezt mire mondta, hogy arra mondta, hogy bántana-e, azt mondta sose, mégis mit gondolok én róla, ezt csak idegességében mondta.

2023. okt. 7. 21:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hat akkor ne hagyd el, turjel, aztan majd talalkozunk veled a hiradoban, hogy megkeseltek “szerelemfeltesbol”. Ha neked igy jobb.
2023. okt. 8. 11:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!