Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha egy piti kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy piti kis mondaton nem tudok túl lendülni?

Figyelt kérdés

Már én érzem gáznak, hogy 2x is átbeszéltük a veszekedésünk után ezt a témát veszekedés nélkül, de még mindig van feszültség közöttünk és nem tudok megnyugodni.

A párom exe szép, okos, tanult, tehetséges, ahogy a családja is, és ha összehasonlítom magam vele, akkor én maradok alul minden értelemben (tudom, hogy nem szabad ilyet csinalni).

Nem szoktam ok nélkül féltékenykedni, nem korlátozom le a párom, de arra a lányra nagyon féltékeny vagyok.

Sajnos kétszer is találkoznom kellett a párom exevel és annak a családjával, mert jóban vannak a párom sógornőjével, és mind a kettő alkalommal feszülten éreztem magam, mintha lenne valami szégyellni valóm.

A második találkozás egy esküvő volt, ahol ők is ott voltak. Aztán hazafelé menet összevesztünk, mert beszélt annak a lánynak az anyjával, és mondta az a nő, hogy menjen át a párom, hívja fel őket, pedig már 1,5 éve annak, hogy szakítottak a lányával, meg együtt akarta az a nő boltba küldeni őket (a páromat meg az exét). Ezen hazafelé menet összevesztünk a párommal, mert szerinte túlreagáltam a dolgot, és a vita hevében olyat mondott, hogy "Bezzeg Xy (az exe) sose csinált ilyeneket.". És nem szeretem, rossz volt az ő szájából hallani, hogy ebben is alul maradtam. Már megbeszéltük, bocsánatot kért, mondta hogy beszél a sógornővel is, hogy ne hívja át őket, amikor mi ott vagyunk, elmondtam a sérelmeim, meghallgatta. De még mindig van feszültség közöttünk.

2023. okt. 7. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Menj el pszichológushoz!

Mellette, ő általa kezdj el önbizalmat növelni sport, olvasás, tanulás, külső megváltoztatásával együtt.

Nekem soha nem volt exem, első párommal vagyok együtt, neki három exe van, az utolsóval 7 évet élt együtt, de sohasem voltam féltékeny egyikre se! Tudom, hogy szeret, tisztel.

Múltkor emlegette, mert nagyon sütött a nap és megkérdeztem hogy lekenhetem-e és mondta, hogy az uccsó exe hisztizett pontosan amiatt, hogy nem engedte neki emberek előtt.

Vagy random eszébe jut, hogy tiniként milyen tini volt az első kapcsolatában, akár nőket/férfiakat beszélünk meg, hogy ki tetszik, ki néz ki jól. Bízunk egymásban és őszinték vagyunk egymással! Ha el akar hagyni, meg akar csalni úgyis megteszi! Nem kell ahhoz ex, se ex anyja/rokon egyáltalán, ő maga fog menni bárkivel, aki bejön neki HA olyan típus! Ha szeret nem teszi meg, vagy inkább szakít nehogy oda kerüljön. Ez ilyen egyszerű és komplikált egyben. Minél jobban fújod magad annál inkább magadtól taszítod el.

2023. okt. 7. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Elég tiszteletlen az ex anyukája, hogy a lányát küldené a boltba a pasiddal. A sóginőnek sem kellene összeereszteni a volt barátnővel. Erre egy megoldás van, szépen figyelmen kívül hagyod ezeket, és egy árva szót sem szólsz. Amennyiben szóvá teszed, ill. tovább beszélsz a témáról, akkor lejáratod magad, sőt a féltékeny fúria jelzőket is megkapod. Kell ez neked? Tehát sportolj, tanulj, fejleszd magad, tereld a gondolataidat a nőről, ha találkoztok, akkor legyél kedves. Meg menj el pszichológushoz,( nekem segített) mert az önbecsülésed valamiért eléggé odalett.
2023. okt. 7. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

"De még mindig van feszültség közöttünk."

Te vagy az okozója a feszkónak, senki más. Megígérte a párod, hogy szól a többinek. Mit akarsz még? Miattad nem fogja a sógornő megszakítani vele a kapcsolatot.

2023. okt. 7. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Rossz helyen tetted fel ezt a kérdést az a baj. Itt mindenkinek szent és sérthetetlen az exe, és konkrétan igényli is mindenki, hogy a párja sztorizzon az exeiről, ja és mindenki napi kapcsolatban van az exekkel, egyik sem féltékeny, és azt tekintik gyerekesnek, aki kicsit bizonytalan a témában, meg nem szereti, hogy az ex képben van.

Szerintem elég gáz volt hogy ezt mondta, de csak nagyon ideges volt, az jó, hogy próbál kiengesztelni és elintézni, hogy ne kelljen találkoznotok. A volt anyós fixen azt akarja, hogy újra összejöjjetek. Amikor az exemmel vége lett, engem még hívogatott az anyja sokáig és mindig mondta hogy reméli újra összejövünk, még mondta is exemnek hogy hívjon meg engem a szülinapjára, meg ilyenek. Aztán eltelt egy kis idő, lett új nője és akkor már le voltam szarva :D Tehát nem az volt hogy annyira kedvel engem és azt akarja hogy átmenjek vele trécselni, csak a menyét látta bennem. Ugyanez van náluk is.

Ha a sráccal maradsz akkor legyen ez egy szabály hogy nem emlegeti, nem találkoztok vele, ő sem, és nem is beszélnek, te pedig tiltsd le, ne nézegesd, mert mindig találni fogsz valamit, amiben jobb nálad. Amúgy nem jobb, csak a közösségi médiában mindenki a legjobb arcát mutatja. Ha meg nem bírod a szitut megemészteni és szakítotok, akkor mindig amikor ismerkedsz már az elején tisztázd le, hogy ha az ex bárhogy képben van, akkor még most köszönjetek el egymástól. Én sem kezdek soha többet olyannal, aki az exével barizik, vagy nincs túl rajta teljesen, mert megszívtam (csalt vele).

2023. okt. 7. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
14%

Igen, nem jó hely ez az oldal, mert tele van önbizalomhiányos nőkkel egy rakáson. XD

De sokat ér azzal, hogy szakít, vagy qssban marad, vagy olyan pasival nem jön össze, akinek exe nem volt, vagy túl van rajta. XD

Majd akkor elhagyja új nő miatt, aki nem hisztizik azon, hogy hová megy, vele nem foglalkozik éjjel-nappal, nem ír napról napra szerelmes üzeneteket legalább 300x, ugye?

Egyszerűen, aki kisebbségi komplexussal küszködik annak mindig lesz valami problémája, ez a durva, kegyetlen igazság!

Kit érdekel mit kivel akar osszeboronálni valaki? Nemhiába ex! Annak volt oka, hogy az lesz és annak is, hogyha nem változtat a kérdező is ex lesz!

2023. okt. 7. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

Hát kérdező, ez van. Mindig zavarni fog.

Döntsd el, kell e ez neked.

2023. okt. 7. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt a reszet tenyleg abbahagyhatnad, hogy folyamatosan ahhoz a nohoz hasonlitod magad, ezzel csak magad hergeled. De azt a reszet megertem, hogy zavar, hogy a volt anyos athivja a parodat, meg egyutt akarja kuldeni oket a boltba. Es szerintem jol tettetek, hogy megbeszelte a sogornovel, hogy ne hivja az exet, meg a csaladjat, ha ti is ott vagytok. Itt a sogorno is gaz egy kicsit, hogy nem erzi, hogy ezzel gaz szituaciot teremt? Az is lehet egyebkent persze, hogy a sogorno beszelt az ex csaladjaval es orulnenek, ha ujra osszejonnenek, es ehhez probal asszisztalni. De szerintem figyeld a parodat, probald a not elengedni, az osszehasonlitast, a sajat nyugalmad erdekeben.
2023. okt. 7. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Távolról sem vagyok korlátozó, de a konkrét szitu (ex-anyósjelölt boltba küldi a srácot a csajjal meg csábítgajta magukhoz) engem is kiakasztana, mert bunkóság. Vagy fogykó a nő ha ezt nem érzi, vagy direkt akarná még őket összeboronálni.

Megmondanám a pasinak, hogy vagy lekorlátozza a kapcsolatot egy udvarias helóra és max az időjárásról való beszelgetésre ha már muszáj találkozni velük, vagy részemről ennyi volt. Épp elég bonyolult az élet ilyen szarkavaró nyanyák nélkül is.

2023. okt. 7. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
A sógornő, az ex összes családtagja fejre is állhat hogyha egyszer nem kell az ex! Ha kellene a volt nő, ahhoz nem kéne senkinek aszisztálni, a párod felnőtt ember és magától jönne újra össze vele ha lehetne! Hiába okos, tanult, szép ha mégse működött Te is hiába lennél "szebb, okosabb" ha egyszer nem téged akarna! Ez nem így működik szintén. Átbeszélte veled kétszer bár rátámadtál ok nélkül, hiszen nem tehet a rokonokról. Megígérte, hogy nem lesz olyasmi, ettől többet nem tehet. Arról se, hogy az ex nem féltékenységi jelenetekkel traktálta és őszintén elmondta= visszavágott JOGOSAN a vita hevében. Talán hogyha bírnál magaddal, nem lennének ilyen önértékelési zavaraid, akkor nem mondott volna egyáltalán semmit, mert ki se nyitotta volna a szádat.... Dolgozz magadon sürgősen, mert megfogja unni, hogy ilyesmik lesznek a jövőben.
2023. okt. 7. 16:57
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Miért méregeted magad az exéhez?

Miért fényezed?

Hiszen 1,5 év alatt nem sikerült neki egy új pasit összekaparni.

2023. okt. 7. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!