Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van neki mindig oka arra, hogy csúnyán beszéljen velem?
Én nem voltam túl jól nevelt fiatalon, és a barátnőim, meg a lányok általában sokat változtattak, finomítottak rajtam. Tehát azzal neki is segítesz, hogy fejlődjön, ha megmondod, hogy neked ez rossz, ha szeret, akkor ne beszéljen veled így, mert keresel mást. Ha ettől megszeppen, vagy belátja, akkor van esély, hogy képes változni. Ha csak kinevet, vagy tovább szid, akkor még nem áll készen. Ez utóbbi esetben azzal teszed a legjobbat neki és pláne magadnak, ha elhagyod. Tanulja meg, hogy tisztelje a párját, gondolkozzon el rajta, hogy hiányzol-e neki.
Te meg szeresd és tiszteld/értékeld magad annyira, hogy ezt ne viseld el a párodtól. Jó? Tehát te szeretetre méltó, értékes ember vagy, nem bántottad őt, tehát semmi joga erre. Aki ilyen, az nem jó fej, neked meg jó fej ember kell! :-)
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!