Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne beszéljen velem csúnyán a párom?
Hirtelen haragú nagyon. Van, hogy beszélgetünk valamiről s ha nem értek egyet az a válasz, hogy ,,akkor megb@$##sssszh@tooood". Meg sokszor lehülyéz. Ha pl főzök valamit/ajándékot veszek neki s nem tetszik, letol, hogy minek csinálok bármit is, ha csak sz@r lesz belőle. Utána mindig bocsánatot kér, látszik, hogy nem úgy gondolta, de attól még nagyon elszomorít. Azt gondolom egy kapcsolatban kölcsönösen becsüljük meg egymást s ezt a megbecsülést nem kapom meg...
Hogy tudnám megváltoztatni?
Ez egy bunkó fhasz,nem tudom,hogy mi kell egyes nőknek ahhoz,hogy végre megjöjjön az eszük.
Ez nem normális viselkedés egy tinitől sem,nemhogy egy felnőtt férfitól.
"Azt gondolom egy kapcsolatban kölcsönösen becsüljük meg egymást s ezt a megbecsülést nem kapom meg... "
És már nem is fogod,tudod,te is nagyon jól.
Megváltoztatni...
Fogsz egy fakanalat. Vastagon bekened csillámos körömlakkal. Kész a varázspálca. Aztán amikor alszik, éjfél után 12 perc 12 másodperccel, elkezded mondani a varázsigét.
Ennek a pontos szövegét 76 540 forintért árulom el, plusz 12000 postaköltség, előre utalással.
Szóvá kell tenni. Beszélni kell róla, ha kell durcázni, elutasítani a bocsánat kérését. Tehát valahogy kizökkenteni az aktuális medréből a dolgokat.
Ha szeretitek egymást menni fog, illetve ha szereted ér ennyit.
Igenis meg lehet változtatni a másikat, én rendszeresen megváltozom a barátnőim mellett illetve ők is mellettem. Ez egy kapcsolat lényege. A kölcsönösség. Sőt! Akarva akaratlanul, de két ember tulajdonságai huzamosabb együtt töltött idő után elkezdenek konvergálni egymáshoz.
Bocs, de nem tudlak sajnálni.
Nem fogod tudni megváltoztatni, mivel idegbeteg. Nagyon jól tudja, hogy semmi következménye nincs annak, hogy sz@rba se néz téged, mert elég egy kamu bocsánatkérést nyomatni, és egyből pitizel.
Ennek ellenére vele vagy. Hát akkor egyed is amit főztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!