Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne beszéljen velem csúnyán a párom?
Hirtelen haragú nagyon. Van, hogy beszélgetünk valamiről s ha nem értek egyet az a válasz, hogy ,,akkor megb@$##sssszh@tooood". Meg sokszor lehülyéz. Ha pl főzök valamit/ajándékot veszek neki s nem tetszik, letol, hogy minek csinálok bármit is, ha csak sz@r lesz belőle. Utána mindig bocsánatot kér, látszik, hogy nem úgy gondolta, de attól még nagyon elszomorít. Azt gondolom egy kapcsolatban kölcsönösen becsüljük meg egymást s ezt a megbecsülést nem kapom meg...
Hogy tudnám megváltoztatni?
Nem értem az ilyen bunkó, tahó válaszokat. (Véglény s társai)
Én tanácsot kértem.
Aki ilyen stílusban válaszolgat, miért gondolja, hogy jobb, mint a párom?! Szerintem ugyanolyan...
Sehogy nem tudod megváltoztatni. Ő ilyen.
Megszoksz vagy megszöksz.
A Stockholm szindrómád miatt nem fogod fel, de A PÁROD NEM FOG MEGVÁLTOZNI.
Ilyen volt, ilyen is marad. Egy kisgyereket lehet alakítani valamennyire, de egy felnőttet NEM!
De látom előre a forgatókönyvet: Még évekig mellette maradsz, szülsz neki 1-2 gyereket, aztán ha őket is elkezdi majd terrorizálni, akkor talán észhez térsz, csak nehogy késő legyen.
Maradj inkább vele, ha ilyen hülye vagy.
Addig sem terrorizál másokat, míg te vagy a csaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!