Meg engedett hogy az akció filmben csúnyán beszéljen a nő?
Figyelt kérdés
Amit gyerekek is néznek a nő azt mondta hogy fackalap.2023. aug. 10. 03:42
1/12 anonim válasza:
Hűha...azztapaszta! Hát szette-vette teremtette! 😨 Hát azt a hét meg a nyolcát neki! 😱
Talán akkor nem kéne engedni, hogy ilyen filmet nézzen a gyerek, nem? Gondolkodni nuku?
2/12 A kérdező kommentje:
Hát igen igaz jó én már nem vagyok gyerek de akinek van valószínű ők is szeretik a zombis filmeket ezért írtam ki a kérdést érdekeltek a válaszok.
2023. aug. 10. 04:11
3/12 anonim válasza:
Igen, de nem maguktól kezdték el szeretni a zombis filmeket. Valaki odaültette ám elé őket.
5/12 anonim válasza:
Az akciófilm nem gyerekeknek készült, főleg nem a zombis. Szóval igen, megengedett. Az már más dolog, hogy a szülők ennek ellenére mégis leültetik a gyereket a TV elé, ami szerintem abszolút nem helyes.
6/12 Sunshinedoll válasza:
Balázska felébredt, hogy a nők is emberek és ha indulatoak, kiszalad egy-egyb-szdmeg és hogy a szülő befolyásolja, mit néz egy gyerek, nem pedig a filmipar.
7/12 anonim válasza:
Javíts ki, ha tévedek, de a filmen, amiről beszélsz, véletlenül nem 16-os karika van? Csak mert azok a korhatárok nem véletlenül kerülnek a filmekre.
Egyébként meg, ne tegyünk már úgy, mintha a gyerekek nem találkoznának káromkodásokkal, és teljes mértékben óvni kellene őket tőle.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem figyeltem a korhatárt.
2023. aug. 10. 11:50
9/12 anonim válasza:
fuh gci ennél nagyobb bajod sose legyen
10/12 anonim válasza:
Ha jó helyen laksz, akkor már a film előtt művelt lesz a gyerek. Mi sosem fogtuk vissza magunkat, így az, hogy "ne beszélj csúnyán" nem a mi családunkból ered. A nejem is, én is mindent mondtunk, legfeljebb a gyerek nem értette. Ha meg kérdezte, akkor valahogy kikerültük, hogy majd megtudod, majd elmondom, majd ha nagy leszel, stb. Ma már tinédszerek és értik, használják, ha kell. Része a nyelvnek, akkor miért kell tiltani? De nyilván nem erőlettük a használatát. Jött az magától, ha kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!