Mi a véleményetek a Pepcoban folyó Harry Potter akció - róla ?
Azt gondolom, hogy csökkent a forgalmuk, és ezt most kihirdették, hogy ha ott van az ember akkor úgyis vesz mást is majd.
Mert természetesen a HP dolgokból csak pár darabot kapott minden bolt.
Én mondjuk direkt nem vettem semmit mérgemben.
Én kiakadtam nagyon! Vidéki kisvárosban élünk, itt az első napon, nyitás előtt egy órával már minimum 80-100 ember állt.
Nyitásra 300 feletti emberszám volt. Onnan tudom, hogy kihívták a rendőröket és ők irányították a forgalmat. Akkor mi lehetett máshol? Semmi sem maradt már délutánra, úgy lefosztották. Volt aki 6-8 ágyneműt is vett, 3x áron adja most a helyi fb adok veszek csoportban.
Nagyon szeretem a harry pottert, de inkább vettem a neten egy ágyneműt.
Örülök, hogy J. K. Rowlingot és az ő varázslóvilágát nem dózerolta el az lmbtq lobbi. Kicsit visszatér a nyugat is a normalitás irányába azzal, hogy nem temették el az egész hóbelebancot az írónő világképe miatt.
Ezért is lehet most HP tematizált akciót nyomatni. Én magam nem szeretem, szóval nem érint. A pepco meg pepco... válogatott kínai szarok. Attól, mert ellenőriznek, és elvárnak egy minőséget a beszállítóiktól, még ugyanúgy alacsonyan van a léc. Gagyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!