Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van neki mindig oka arra, hogy csúnyán beszéljen velem?
Figyelt kérdés
Barátom ha csúnyán beszél velem, akkor mindig azt mondja neki biztos oka volt rá. Ha én mondok nagy ritkán valami csúnyát (de akkor se olyan csúnyát, mint amiket ő mond rám), akkor már egyből mondja, hogy én hogy beszóltam már neki. Én azt mondtam neki egyszer, hogy idióta, ő meg már többször mondta, hogy r....coskodom, meg b...i vagyok.2023. okt. 6. 14:22
1/12 anonim válasza:
Jól érzem, az igazi kérdés az mégis miért vagy még vele? 🤔😂😂😂
3/12 anonim válasza:
Miért? Mert te hagyod neki. Inkább a kérdés az: miért vagy még mindig ezzel a bunkóval?
4/12 anonim válasza:
Nagyon fiatal és tapasztalan még mindkettőtök, sokat kell tanulnotok a kapcsolatokról. Addig is a legjobb, amit tehetsz, hogy megszabsz egy határt, amit nem engedsz átlépni a másiknak és amihez te is tartod magad, adódjon bármilyen helyzet. Minden kapcsolatban vannak viták, nézeteltérések, de amit nem lehet higgadtan, tisztelettel megbeszélni egymással, azt kiabálva és káromkodva sem. Elsődlegesen azt kell megértenetek, hogy akit szeretünk, azzal nem beszélünk úgy, ahogyan mi sem szeretnénk, hogy beszéljen velünk.
5/12 anonim válasza:
Még mindig nem dobtad ki? Már szerintem minimum egyszer feltetted ezt a kérdést.
6/12 anonim válasza:
Jelentsétek, milliószor kérdezte már a híres párja viselkedését, aki csak "viccel" vele, már tényleg unalmas.
7/12 anonim válasza:
Ez a bántalmazás egy formája. Nem üt meg, hanem szid, a lelkedet üti, szavakkal. Keress mást.
50f
8/12 anonim válasza:
Te vajon miert maradsz egy olyan kapcsolatban, ahol nem egyenlo felek vagytok? Ha te istenkent imadod, akkor abban benne van, hogy az isten neha probara tesz, megleckeztet, megbuntet. Masok ilyenkor szoktak istent valtani, mert rajonnek, hogy ez rossz nekik.
9/12 anonim válasza:
Mert másképp képtelen érvényesülni érvelni vitázni.
Ez a szintje.
Paraszt.
Azoknak hiába magyaráz egy értelmes.
"A primitíveknek hiába mondod hogy primitív, nem érti meg, mert primitív"
10/12 anonim válasza:
Mi az hogy fiatal meg tapasztalatlan? Egy ovodás is tanulja hogy nsm igy beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!