Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nagyon bunkó dolog?

Figyelt kérdés

Barátnőm rendszeresen csinálja azt, hogy elkezdek mesélni neki valamit, a szavamba vág, és utána leszarja, hogy folytatom-e a mondókámat. Mondok egy példát. Jövök be a szobába, és elkezdem mondani neki, hogy:

"Képzeld el, a munkahelyen épp X dolgot csináltam, amikor jött be a Pista, tele volt a keze, és akkor azt mondta, hogy..."

Erre a szavamba vág valami ilyennel, hogy

"Gyere ide, szerinted ezt a szó így írják?"

Odamegyek, válaszolok, és ilyenkor már várok, hogy mondja-e, hogy folytassam, vagy valami, de nem. Ennyi, mintha a falnak beszéltem volna. Nagyon kellemetlen és kiábrándító, hogy ennyire szarik bele, amit mondani akarok neki.

Egyszer-egyszer belefér, de ez rendszeres. És ami még rosszabb, hogy - bár nem ilyen durván, de - ezt eljátssza a szüleimmel is. Meg amúgy a sajátjaival is, szóval nem ellenem irányul, hanem ő alapból ilyen.

Ez nem bunkó dolog?

2023. okt. 5. 21:12
1 2
 11/12 Laylah ***** válasza:
86%

Én exem is ilyen, neki az volt a kifogása, hogy mire végigmondom, amit akarok, ő elfelejti, hogy mit akart. Sajnos rászoktam a hadarásra, ami még több nyelvbotlást eredményez, mint amim amúgy is szokott lenni. Volt olyan, hogy megpróbáltam ignorálni, ahogy ő engem, és folytatni a mondandómat annak ellenére, hogy ő is rákezdett, de az lett a vége, hogy mindketten beszéltünk, de senki nem figyelt.

Ilyen esetben vagy rászólsz folyamatosan, vagy elfogadod, hogy ez van, vagy halálra frusztrál és otthagyod a fenébe.

2023. okt. 6. 09:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Dobd ki, de elotte kergesd az idegbe a sajat hulyesegevel.
2023. okt. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!