Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nagyon bunkó dolog?

Figyelt kérdés

Barátnőm rendszeresen csinálja azt, hogy elkezdek mesélni neki valamit, a szavamba vág, és utána leszarja, hogy folytatom-e a mondókámat. Mondok egy példát. Jövök be a szobába, és elkezdem mondani neki, hogy:

"Képzeld el, a munkahelyen épp X dolgot csináltam, amikor jött be a Pista, tele volt a keze, és akkor azt mondta, hogy..."

Erre a szavamba vág valami ilyennel, hogy

"Gyere ide, szerinted ezt a szó így írják?"

Odamegyek, válaszolok, és ilyenkor már várok, hogy mondja-e, hogy folytassam, vagy valami, de nem. Ennyi, mintha a falnak beszéltem volna. Nagyon kellemetlen és kiábrándító, hogy ennyire szarik bele, amit mondani akarok neki.

Egyszer-egyszer belefér, de ez rendszeres. És ami még rosszabb, hogy - bár nem ilyen durván, de - ezt eljátssza a szüleimmel is. Meg amúgy a sajátjaival is, szóval nem ellenem irányul, hanem ő alapból ilyen.

Ez nem bunkó dolog?

2023. okt. 5. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az.
2023. okt. 5. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
De. Szerintem csináld vele te is. Gondolom ki lesz akadva, és te leszel a szemét, de ő nem :)
2023. okt. 5. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát valójában nem figyel oda senkire, csak önmagára. Nen túl jó jel.
2023. okt. 5. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
A barátnőd, és még csak most jössz rá, hogy milyen? XD
2023. okt. 5. 21:30
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem szocializált.
2023. okt. 5. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Biztos nem férfi?
2023. okt. 5. 22:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

És mit mondott a Pista, amikor bejött? 🙂

Viccet félretéve... nekem is volt ilyen exem. Idővel csökkent a beszélgetések száma és hossza. Az embernek már kedve sincs belekezdeni. Ha tiszteletlen veled, meg nem figyel rád, akkor jobb elbúcsúzni tőle.

2023. okt. 5. 22:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Bunkó dolog, igen.

Én sem szeretem ha az emberek belevágnak egymás szavába. Akkor sem, ha mondjuk nem az enyémbe, hanem valaki máséba akivel együtt beszélgetünk. Ha meg aztán folytatni sem hagyja, az pláne bosszantó. Nonszensz.

Ha a barátom nagyon izgatott, ő is mások szavába vág amikor társaságban beszélgetünk. Finoman szoktam neki szólni, hogy hagyja már végig mondani a másiknak is a mondatot. Olyankor utána figyel erre.

Az exem is ilyen volt mint a te barátnőd. Ő szinte mindig és mindenkivel. Neki is szóltam többször is emiatt. Egyszer mondta is, hogy "Jó, jó! De olyan lassan beszélnek mások és unalmas végighallgatni." Nem véletlenül az exem.

Mondd meg neki hogy ez nem tetszik neked. Úgy érzed hogy nem figyel rád, stb...

2023. okt. 5. 23:25
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Mondd el ezt neki,h zsvar. Aztan beszeljetek meg,h rasuolsz.

En is ilyen vagyok es igxekszem megvaltozni.

2023. okt. 6. 07:20
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Kommunikáció. Te nem folytatod. Ő még nem mondja, hogy folytasd. Egyáltalán figyel Rád, amikor mesêlsz valamit Neki? Bocsi, de szerintem ez a kapcsolat már haldoklik. Egy vêlemény.
2023. okt. 6. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!