Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon anyagias vagyok a párommal?
A párommal mindig az én albérletemben találkozunk, van, hogy 2 hetet itt alszik egyhuzamban. Ő a tesójánál lakik ingyen, nekem az albérletem havi 140 ezer Ft. Eddig sosem hozott magának papírzsepit, wc papírt, fogkrémet stb., viszont kb 2 hete szóltam neki, hogy hozzon magának, mikor nem elég, hogy mindig csak az enyémet használtuk, még le is szólta a fogkrémemet, hogy rossz minőségű. Azóta nagyjából hoz magának, de az a gyakorlatban úgy néz ki, hogy otthonról hoz magának wc papírt, amit gondolom a tesójáék vesznek, és ha elfogy, ahelyett, hogy venne magának, azt mondja, hogy van még neki, nem vesz, mikor a boltban vagyunk, majd utána ismét tőlem kér.
A másik a kaja, általában nem hoz magának eleget, és szoktam látni rajta, hogy így éhes marad, ezért megkínálom, amit így el is szokott fogadni, viszont már szóltam neki, hogy nem-e tudna magának eleget hozni, de az volt a válasza, hogy nálam kicsi a mélyhűtő, így nem tud eleget hozni. Ugye mivel nem ad bele semmibe pénzt, ezért szeretném ha magának intézné ezeket, mert nekem elég nagy költség egymagában még az albérlet is, és ugye mióta sokat van itt, a rezsi is megemelkedett valamennyivel. Én vagyok a lány. Szerintetek lazábban kéne hozzáállnom?
Dehogy kell lazábban hozzáállni! Aztán mire észbe kapsz, hónapok óta nálad lakik ingyen, miközben nem ad bele semmibe, mondván, hogy ő vendég.
Ülj le vele megbeszélni, hogy ennyivel meg ennyivel több a rezsi, mióta nálad csövezik, ennyivel több a kaja, stb. Lesz szíves tehermentesíteni, különben kénytelen leszel átgondolni, hogy mennyi pénzt ér meg neked ez a kapcsolat.
Gondolom, olyannal se kompenzál, hogy ő veszi a belépőket vagy meghív étterembe.
Ha nem felezed vele a rezsit es alberleti dijat,akkor hulye vagy!!!!!
Sot a teljes rezsit fizesse ki?mert kizabslja a hutot . Illetve a fogyasztasatol fuggoem fizessen 2/3-ot az albi dijba.
A pasik hajlamosak ingyenélni. Az en baratom se ad hoha lakberbe rezbe se.
De nem eszik nalam mert nincs nalam kaja szépen hazajáf enni es meloban is eszik.
A ruháit is az anyja mossa es nem hozza a nyakamra. Es a szórakozast kikapcsolodast ő állja.
Akkor ott lakik fele időben. Azért ez red flag, ahogy itt mondják 😃
Le kell ülni vele, hogy ez nem ingyenlakás, vagy fizet mindent fele - fele, vagy te mész hozzá, ill. senki nem megy sehová. Élősködő alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!