Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm ellustult és kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm ellustult és kezd hízni mit mondjak neki hogy észre vegye magát?

Figyelt kérdés

A barátnőm nagyon sokat sportolt heti négy alkalommal ami elég sok és nagyon sportos volt viszont egy éve abba hagyta viszont elkezdett sokat enni mert tudta hogy vékony és azt gondolta hogy nem fog meghízni.

Mivel otthonról dolgozik semmit nem csinál még bevásárolni is sokszor nekem kell még akkor is ha én egésznap dolgozom. Mostanában nagyon meghízott mivel nem csinál semmit és nem veszi észre, veszi az új ruhát mert kihízta a sportos alkatát bőven már szinte dagadt ami nagyon durva egy év leforgásában. De nem akarja magát észre venni hogy meghízott. Nekem nem volt bajom vele sokáig de amint meghízott lett és megbeszélném vele de nem tudom hogyan tegyem mert félek ettől egy picit.

24/F

2023. okt. 2. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudod szépen mondani. Nálunk kb 12kg a plusz, de mivel alacsony többnek néz ki a súlya.

Fizikai tünetek jöttek elő, elmentünk dokihoz, ő azt mondta h ha vágya h gyereke legyen mar kezdjen figyelni a sulyára.. Nem igazán tette..se a doki szava, se az h nehezebb lesz teherbe esni, se végül az én durvább szavam nem hatott. Végül inzulinrezisztencia lett nála..amire a kapott diétát se veszi komolyan

2023. okt. 3. 00:15
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Ha el is hagyod, lesz helyetted ezer másik...csaxólok
2023. okt. 3. 03:44
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Ha már alapvető a nézeteltérés akkor sajnos taka van. (Egyébként ha elhagyod, akkor legalább megadhatnád a számát, mert én a nagyon telt lányokat szeretem.)
2023. okt. 3. 09:13
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

A barátnődet te ismered. Neked lehet sejtésed,hogy hogyan reagálna arra,ha szóvá tennéd neki a hízást. Sajnos az emberek többsége megsértődne,még akkor is,ha neki akarunk jót.

Szerintem őszintén mond meg neki mit gondolsz,és az ő reakciója fogja eldönteni,hogy tudtok erről beszélni,illetve tenni ellene,vagy hozzád vágja az ilyenkor megszokott dumát,hogy ne a testem miatt szeress. A lényeg,hogy ne úgy élj mellette,hogy téged ez zavar. Ne legyél azért boldogtalan a kapcsolatodban,mert hűha ő megsértődik. Két esélyes úgyis. Vagy szakítotok,vagy együtt helyre hozzátok a súlyproblémakat. Azért együtt,mert te se egyél előtte vacsira pizzát kólával.

2023. okt. 3. 12:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember elhízik a kapcsolatban nemtől függetlenül. Valószínű biztonságban érzi magát, elégedett és elengedte magát (vagyis megengedi magának, hogy többet egyen). Nem biztos, hogy jó ötlet hirtelen előhozakodni vele, mert a mostani magabiztos, elégedett partneredet megingathatod vele, másrészt nem lesz könnyű lefogyni, mert nem biztos hogy akarja majd, mert a sok evést könnyű megszokni és lehet hogy így jobban érzi magát mint vékonyan- Amúgy főzhetsz neki egészségeset, akin van 20-30 kiló plusz az nem fog jóllakni salátával, ki fogja nyitni a hűtőt utána amikor nem vagy ott és tele fogja magát enni, mert a nagy testnek több kaja kell. A sporthoz se biztos, hogy lesz kedve, de talán ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás, mert ha legalább mozogna egy kicsit, akkor egy pár kilót biztosan ledobna, még ha nem is fogyna vissza a régi alakjára. Próbál meg rávenni, hogy menjetek el hosszabb sétára, gyaloglásra vagy játsszatok valamit például tollaslabda, tenisz, ping-pong, labdajáték, némelyik csajjal lehet így játszani és ez is fogyaszt.
2023. okt. 3. 13:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Azóta nem mondtad, vagy ja, de semmi haszna? Mondjuk, ha nem mersz meg se szólalni az baj, de az meg méginkább, hogy egyáltalán szólnod kell és nem jött rá magáról, hogy súlyfelesleg áll fönn. Nem létezik, hogy nem vette észre, ő megunta az egészséges(ebb) életvitelt és annyi. Legjobb lenne szakítani viccen kívül. Úgyse fog lefogyni már olyan szinten több mint valószínű...
2023. okt. 7. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
49%
Mondd meg az igazat, hogy Te már nem szereted Őt és hogy mindig is csak a testéért szeretted, mert Te egy ennyire felszínes és gerinctelen kis suttyó vagy még.
2023. okt. 8. 07:02
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

Egyébként tényleg suttyó a kérdező.

Ha bármi más miatt hízott volna meg, akkor is azt mondanád, hogy eddig nem volt vele problémád, de mióta meghízott, van?!

Szerintem is hagyd ott, mert jobbat érdemel.

2023. okt. 8. 13:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélgess vele a sportról többet első körben. Hogy azt miért hagyta abba, nem lenne-e kedve újrakezdeni. Aki heti 4x eljárt, annak beépült a rutinjába is, lehet hogy hiányzik neki valahol ez. Ha sikerül meghoznod a kedvét hozzá ismét, valószínű újrakezdi, és sokat fog formálódni.

Ha viszont a sport most sehogy se opció, akkor tapintatosan de fel kéne hoznod a súly témát. Mindkettőtök érdekében, hogy nehogy egyszer nagyon nyers, bunkó módon jöjjön ki belőled valami odaszólás a folyamatos frusztráltság miatt.

2023. okt. 9. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!