Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm ellustult és kezd hízni mit mondjak neki hogy észre vegye magát?
A barátnőm nagyon sokat sportolt heti négy alkalommal ami elég sok és nagyon sportos volt viszont egy éve abba hagyta viszont elkezdett sokat enni mert tudta hogy vékony és azt gondolta hogy nem fog meghízni.
Mivel otthonról dolgozik semmit nem csinál még bevásárolni is sokszor nekem kell még akkor is ha én egésznap dolgozom. Mostanában nagyon meghízott mivel nem csinál semmit és nem veszi észre, veszi az új ruhát mert kihízta a sportos alkatát bőven már szinte dagadt ami nagyon durva egy év leforgásában. De nem akarja magát észre venni hogy meghízott. Nekem nem volt bajom vele sokáig de amint meghízott lett és megbeszélném vele de nem tudom hogyan tegyem mert félek ettől egy picit.
24/F
Egy év hosszú idő ahhoz, hogy ne vetted volna észre közben a hízást. Már jóval előbb kellett volna erről beszélned/beszélnetek.
Mit gondolsz, boldog és kielégült a barátnőd? Vagy hiánypótlás céljából, más dolgok helyett eszik többet a kelleténél?
Sztem menjetek együtt sportolni. Főzzetek egészséges kajákat. Ennyi az egész :)
Mindenképp beszélj vele.
Én nem vagyok szívbajos, napi szinten cseszegettem a férjemet mert 173 cmhez 110 kilós lett.
Végül egy betegség miatt rákényszerült a diétára, kórházba került, majdnem meghalt.
Most már leadott sokat…
Nem tudom hogyan lehet ezt szépen tálalni de én bunkó módon közöltem vele, mert azt hittem hogy akkor észbe kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!