Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felajánlotta hogy költözzek hozzá,de volt "feltétele" is. Szerintetek ez normális? Bővebben lent!
Fizetek egy albérletet, 140+rezsi. A történet lényege hogy a párom felajánlotta hogy költözzek hozzá, ő megspórol nekem havi 140et, de én fizetem a kaját, én vásárolok be, és én veszem az országbérletet amivel utazgatunk.
Ha elkezdünk számolni, az albim 140 + 8500 kozoskoltseg + minimális rezsi. A párom ingyen lakik, könnyű fizikai munkája van, amiért cserébe ingyen lakhat, és a rezsit is állja a tulaj.
Ő azt mondja nekem is előnyös mert tudok félre tenni, szerintem meg kihasznál, és érdekből van velem. Szerintem ha két ember van a kapcsolatban, az lenne a normális hogy mindkét fél részt vesz a kiadásokban. Szerintetek ?
6osnak szól a válaszom: Itt nyilvánosan nem írnám le, de annak idején lehetett ingyen lakhatásért cserébe munkát találni. A tulaj rendes, és azért ad ingyen lakhatást hogy legyen egy "csicskája" aki még a telefonjait is elintézi, megcsinál helyette mindent.
A többieknek a válaszom: Sajnos igen, így van, többet eszik jóval mint én.
Mikor leültem matekozni magamnak és mindent összeadtam, így jött ki: 140ezer albi + 8500 ft közösköltség + 3000 ft fűtés átalány + áram max 5ezer + víz max 3000, és még erre jön a kaja, egyéb kiadások.
Ha nála laknék, számoljak kaját, országbérletet 2x, egyéb kiadásokat, de talán bentebb vagyok és tudok félretenni, igaz nem túl sokat.
Mindig ilyen férfiakkal hozott össze a sors, de erre szokták mondani hogy akit ki lehet használni az meg is érdemli...
Ilyenkor elszoktam azon gondolkodni hogy normális vagyok e, de nagyon szeretem, pedig mindenki megmondja hogy kihasznál, és az ilyen egyáltalán nem szeret...
"Mindig ilyen férfiakkal hozott össze a sors, de erre szokták mondani hogy akit ki lehet használni az meg is érdemli..."
Ne hagyd magad kihasználni!
Más, ha egy jó kapcsolatban az egyik megszorul, persze, hogy segít a másik. De ahol nem szeretnek?
"Szerintetek ez normális?"
Ha már minket kérdezel, akkor szerinted nem. Szerintem sem. De a legjobb, ha magadra hallgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!