Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felajánlotta hogy költözzek hozzá,de volt "feltétele" is. Szerintetek ez normális? Bővebben lent!
Fizetek egy albérletet, 140+rezsi. A történet lényege hogy a párom felajánlotta hogy költözzek hozzá, ő megspórol nekem havi 140et, de én fizetem a kaját, én vásárolok be, és én veszem az országbérletet amivel utazgatunk.
Ha elkezdünk számolni, az albim 140 + 8500 kozoskoltseg + minimális rezsi. A párom ingyen lakik, könnyű fizikai munkája van, amiért cserébe ingyen lakhat, és a rezsit is állja a tulaj.
Ő azt mondja nekem is előnyös mert tudok félre tenni, szerintem meg kihasznál, és érdekből van velem. Szerintem ha két ember van a kapcsolatban, az lenne a normális hogy mindkét fél részt vesz a kiadásokban. Szerintetek ?
magyarul nem ösze akar költözni veled, hanem cselédet keres:D
Nevetséges:D
F30
"A párom ingyen lakik, könnyű fizikai munkája van, amiért cserébe ingyen lakhat, és a rezsit is állja a tulaj"
Hát én ezt eskü nem értem, hogy hol lakik ingyen, meg ki a tulajdonos, de a leírt kérdés alapján ez egy ócska strici aki most + még egy emberen akarna élősködni. Erősen remélem hogy trollkodsz mert ezzel kapcsolatban ilyen alnaív buta kérdést kiírni meg valami olyan szinten ostobaság hogy arra nincsenek szavak...
Fúúú...
Mi most válunk. Eddig négyen laktunk, az exem, egy ovis, egy kamaszlány és én. Most hárman maradtunk. Hónapok óta figyelem a kiadásokat, és FELE ANNYIT költünk kajára (is). Hihetetlen, hogy egy férfi annyit zavált, mint mi hárman.
Ezt csak azért irom, nehogy azt hidd, hogy a költéseid duplázódnak. Inkább háromszor annyi lesz az!
Egyrészt hol lenne elég 140 kajára..ugyan már.
Mocskos ingyenélő szarházi!
Sose fizesd egy férfi kajáját, rohadt sokat esznek!
Amúgy meg simán kuka, de előtte szemen is köpném, hogy a k anyját húzza le így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!