Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felajánlotta hogy költözzek hozzá,de volt "feltétele" is. Szerintetek ez normális? Bővebben lent!
Fizetek egy albérletet, 140+rezsi. A történet lényege hogy a párom felajánlotta hogy költözzek hozzá, ő megspórol nekem havi 140et, de én fizetem a kaját, én vásárolok be, és én veszem az országbérletet amivel utazgatunk.
Ha elkezdünk számolni, az albim 140 + 8500 kozoskoltseg + minimális rezsi. A párom ingyen lakik, könnyű fizikai munkája van, amiért cserébe ingyen lakhat, és a rezsit is állja a tulaj.
Ő azt mondja nekem is előnyös mert tudok félre tenni, szerintem meg kihasznál, és érdekből van velem. Szerintem ha két ember van a kapcsolatban, az lenne a normális hogy mindkét fél részt vesz a kiadásokban. Szerintetek ?
A barátod-féle pasikra van külön megnevezés: finom kifejezéssel "selyemfiú"-nak hívják, a köznapi nyelv "hímringy@-nak mondja.
Sokuknak nagy szívás az élet, mert többnyire jóval idősebb nőket találnak csak, akik hajlandók fizetni a farkukért, de a te barátod egyenlőre azt hiszi, mázlija van... hogy megfogott téged.
Mi kozod a kajajahoz es a berletehez???
Ez a kihasznalas kategoria.
Nehogy ilyen piocaval osszekoltozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!