Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom felajánlotta hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minnie1991 kérdése:

A barátom felajánlotta hogy költözzek hozzá,de volt "feltétele" is. Szerintetek ez normális? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Fizetek egy albérletet, 140+rezsi. A történet lényege hogy a párom felajánlotta hogy költözzek hozzá, ő megspórol nekem havi 140et, de én fizetem a kaját, én vásárolok be, és én veszem az országbérletet amivel utazgatunk.

Ha elkezdünk számolni, az albim 140 + 8500 kozoskoltseg + minimális rezsi. A párom ingyen lakik, könnyű fizikai munkája van, amiért cserébe ingyen lakhat, és a rezsit is állja a tulaj.

Ő azt mondja nekem is előnyös mert tudok félre tenni, szerintem meg kihasznál, és érdekből van velem. Szerintem ha két ember van a kapcsolatban, az lenne a normális hogy mindkét fél részt vesz a kiadásokban. Szerintetek ?

2023. okt. 1. 18:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%
8-ashoz csatlakozom, mióta egyedül élek, nem feleannyit költök kajára, inkább a korábbi összeg 1/4-ét :DDD Egy férfival az a 140K is simán elmegy kajára, nyugi, anyagilag fixen nem fogsz sokkal jobban kijönni, de legalább neki ezentúl nulla ft lesz a kiadása. Vajon melyikőtöknek jó deal ez? Szerintem dobd ki ezt a csövest.
2023. okt. 1. 18:44
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
Hát engem már ott elvesztene, hogy "spórol" neked, holott felesbe is simán meglehetne oldani ezt az egészet. Most az ő részét, te ugyan minek fizetnéd ki? Jól érzed, hogy kiakar használni.
2023. okt. 1. 19:24
 13/29 anonim ***** válasza:
80%
Remélem pro testépítő étrenden üzemel a mókás arc.
2023. okt. 1. 20:14
 14/29 anonim ***** válasza:
95%
És még a barátod? xD
2023. okt. 1. 20:49
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

A barátod-féle pasikra van külön megnevezés: finom kifejezéssel "selyemfiú"-nak hívják, a köznapi nyelv "hímringy@-nak mondja.

Sokuknak nagy szívás az élet, mert többnyire jóval idősebb nőket találnak csak, akik hajlandók fizetni a farkukért, de a te barátod egyenlőre azt hiszi, mázlija van... hogy megfogott téged.

2023. okt. 1. 21:36
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy rohadék! Magyarul nem fizet albit sem rezsit, és most a kajáját is veled akarja fizettetni, meg minden szart. Ő tehát így ingyen élne, te meg semennyivel nem járnál jobban. Mekkora kihasználós kis tetű.
2023. okt. 1. 21:46
 17/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha neki nincs a lakhatásra kiadása, akkor miért te állnál minden mást? Hol van ebben a logika?
2023. okt. 1. 21:47
 18/29 anonim ***** válasza:
91%
Kihasznál igen. Számolgatni nem fogod tudni a kiadott pénzt, azzal nem is érdemes próbálkozni. Magadra keveset költesz, de férfira mindig sokkal többet.
2023. okt. 1. 22:36
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi kozod a kajajahoz es a berletehez???

Ez a kihasznalas kategoria.

Nehogy ilyen piocaval osszekoltozz.

2023. okt. 1. 23:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugye kiba$zod még ma?
2023. okt. 2. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!