Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van a kapcsolatban ha egy hónapig nincs szex?
Simán lehet, hogy a fáradtság miatt nincs igénye a szexre, egy 3 éves kapcsolatban abszolút lehetnek kihagyások. Kicsit más,de amikor az exem apukája meghalt, ő sem forszírozta a dolgot értelemszerűen jó darabig,mert annyira maga alatt volt. Akkor voltunk nagyjából 2 éve együtt.
Ami viszont engem zavar kicsit, hogy ha jól értelmezem, akkor neked van egy problémád, amit megosztást vele, remélve, hogy közösen valamilyen megoldásra juttok. De ő kvázi elbagatelizálja? Ha annyira fáradt és kimerült, miért nem vesz ki szabit? Miért nem mentek el egy hosszú hétvégére valahová? Vagy legalább valami romantikus program,ahol egymásra tudtok hangolódni? Nem kell drága dolgokra gondolni.
Mi végül szakítottunk, de nálunk volt egy költözéses probléma, hogy munka miatt más városba kellett költözzek, szóval ez okozta végül a vesztét a dolognak. A távkapcsolat egy ideig működött, aztán jobbnak láttuk, hogy békében elválunk.
De ez egy szélsőséges példa.
Szerintem a tiétek simán helyrehozható. De kicsit ki kéne kapcsolódnia a párodnak, ami nem feltétlen új szexuális élményekre irányul, hanem kirándulni vagy sétálni valamerre közös progi stb. Ha visszajön az életkedve, akkor a szex is jönni fog magától.
Pontosan, elbagatelizálja, pedig ez már tényleg probléma. Én elég megértő vagyok, pláne ha meg tudnánk ezt beszélni rendesen, de ez legyen már a válasz :( ezzel zavar meg, már nem tudom elhinni, hogy nem velem van baja..
Abban igazatok van, hogy valóban kicsit ki kéne zökkennünk ebből a mostani állapotból és elmenni valahova. Mivel szombaton is rendszeresen dolgozik újabban, erre heti egy napunk lesz(vasárnap), de megpróbálok valamit kitalálni. Csak úgy érzem, ehhez ketten kellünk, ő meg annyira e van foglalva a munkahelyi gondokkal, hogy annyira mem partner..
Jól látod, ehhez az kell, hogy ő is partner legyen, ne csak te teperj. Ötletelj különféle alternatívákon. Ha nem akar nagyon kimozdulni, akkor egy otthoni bekuckózás, összebújós filmnézés is nagyon szupi lehet. A lényeg, hogy kapcsolódjon le a munkáról.
Egyébként mennyire figyel oda rád a mindennapokban? Szokott kedveskedni néha apróságokkal vagy megdicsér?
Igen, sokszor szeretget és megdicsér, minden olyan mint régen, ezt kivéve.. csak már nem tudom, meg tudjuk-e oldani.
Amiért nem lehet vele megbeszélni, teljesen azt gondolom, hogy már engem nem kíván, csak ráfogja erre
Nem tudom, szerintem neha vannak ilyen idoszakok. Mi a 20-as evek kozepen vagyunk, csak masfel eve egyutt, de voltak ilyen idoszakok. Pl gyasz, az osszes vizsgaidoszak, vagy az, amikor az en parom is dolgozott hetvegen. De ertem, ertunk gurcol meg azert, hogy minel hamarabb otthonunk legyen. Heti 5 nap meloval szamunkra ez nem elerheto. +En is le vagyok faradva, mindketten ingazunk. Tényleg igaz, hogy van olyan faradtsag, ami utan nincs kedv szexelni. Nalunk amugy mar kezd visszaterni, de meg mindig csak heti 1.
Ha teged nagyon zavar, akkor vasarnap fozz valami finomat, gyujts egy illatgyertyat, ha dolgozott es hazajon a melobol, akkor menjetek el egyutt furdeni. Esetleg szundizzon egyet. Ha felebred, akkor meg bujjatok ossze filmezni, kozben meg kezdd el simogatni a hasat, majd egyre lentebb.
Jajj, azota olvastam, hogy vasarnap nem dolgozik. Mindegy, furdeni meg akkor is furodhettek együtt.
De ha csak heti 1 szabadnapja van, akkor ne menjetek kirandulni meg setalni. Foleg akkor ne, ha fizikai munkat vegez a parod. Az enyem oszinten elmondta, hogy a heti 1 szabadnapjan sehova sem akar menni, pihennk akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!