30 éves vagyok, 27 évesen lett először barátnőm és az a kapcsolat is csak 3 hónapig tartott. Érdemes még komoly kapcsolattal foglalkoznom vagy rosszlányokon keressek már nőket?
Mindig megdöbbenek, hogy a gyakori sok szűz fiúcskája mennyire nem tudja tamogatni sorstársát.
Természetesen számíthatsz komoly kapcsolatra, és 30 évesen arra is fektess nagyobb energiat. Sok buktád lesz még mire megtalálod az igazit, de addog is tarts ki és tanulj mindegyikből. Lesz családod, ne aggódj.
Akkor kurvázz egy-két-háromszor, aztán szépen szedd össze magadat, és menj oda ismerkedni olyan nőkhöz, akikkel komoly kapcsolatot szeretnél kialakítani.
Persze "el is temetheted" magadat már 30 évesen... de miért lenne jó aZ?
hát én 25 vagyok egyszer elmentem prostihoz mert egyébként esélyem sem lenne rá de rá jöttem hogy nem járható út,nem vagyok eleresztve anyagilag de nem ez a gond fizuból ki jönne inkább a betegség és ezzel orvoshoz fordulni,még ha nincs is semmi folyamatosan benned lesz mi van ha elkaptam valamit az egész életed tönkre mehet a betegeskedés által.
Direkt olyan lányhoz mentem akit nem annyian látogattak meg legalább is a profilja szerint csak hogy nem mindenki regisztrál felhívja el megy ennyi. Na és ha nincs mellette rendes melója csak hogy a lakbért meg keresse 20 ezresével is elég sok palit kell fogadnia na és még ott az egyéb kiadás szóval felejtős az hogy 10 ügyfele van havonta inkább naponta van ennyi úgy még megéri. Mondjuk mai napig nem értem hogy egy fiatal 26 éves csaj miért ezt választja. vagy egy 19 éves
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!