Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz hatással lehet a kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz hatással lehet a kapcsolatra, ha fél hónapig nincs se szex se maszti egyikőnknek se?

Figyelt kérdés
Kíváncsiak vagyunk milyen utána, hogy élvezetesebb-e. Szerintetek? Feszültebbé fogunk válni?
2021. aug. 11. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Semmi értelme
2021. aug. 11. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Ti direkt szeretitek kínozni saját magatokat vagy mi? Nem lesz utána élvezetesebb csak megvonjátok saját magatoktól a jót értelmetlenül.
2021. aug. 11. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

2 hét nem sok idő. Ha tényleg kibírjátok hogy maszti sincs, utána úgy egymásnak fogtok esni, hogy csak na:D sokkal érzékenyebbek lesztek, minden érintés intenzívebb lesz és szerintem nagyobb lesz az orgazmus is. Hátránya biztos nem lesz, legfeljebb többet nem csináltok ilyet, ha nem jön be:) szerintem jópofa ötlet

N

2021. aug. 11. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Hát figyelj én már 18 éve nem szexeltem soha szertinem 2 hetet simán kibírtok

18f

2021. aug. 11. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Sokkal jobban fogtok vágyni a másikra, intenzívebb lesz minden

Én ajánlom, hogy próbáljátok ki

2021. aug. 11. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

Ezerszer jobb lesz. Ha a pasim elutazik általában 2 hétre, felerősödnek az érzelmek, érzékek. Amikor újra találkozunk annyira kívánom hogy az érintésètől tocsog a puncim. Ha belém tolja 1 perc alatt elélvezek.

Szóval nagyon jót tesz a kapcsolatnak.

Akik hajszolják az èlvezetet, minden ki akarnak élni azok élvezetet vesztenek. Volt ilyen korszakom, semmi örömöt nem jelentett a normál szex egy swingerezés utàn. Amióta leálltam ezzel újra élvezek minden apró dolgot.

2021. aug. 11. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
6os hány éves vagy?
2021. aug. 11. 20:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi is sokkal jobban begerjedünk, ha kimarad egy kis idő munkaút miatt. A szülédeim után úgy vetettem magam a férjemre, mikor rábólintott a doki, mintha az életem múlt volna rajta. 😅
2021. aug. 11. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:

2 hét alatt en lejovok a szexrol is már, nemhogy jobban kívánjam. Nekem ez felérne egy szakítással.eleinte kinlodnék aztán csokken a libido es jon a"hibernálodás".

Nálunk kb ugy van, hogy már 3 nap mulva a falat kaparjuk, ha csak meg hétvégente tudunk egyutt lenni akkor a hétvége csak szexbol all bepótolni az egész hetet.

Folyamat kínlódás van már csak ennyi miatt is, hogy hetente lehet csak a legtobbszor.

Nemhogy még erre rávárni. Ezt is gyűlölöm már. Komolyan idegesit már hogy soha nem kapom. Csak hétvégén. De akkor aztán "eszméletvesztésig" :) így kárpótol ugyan valamelyest. De akkor is rossz igy. Utálom a kínzást.

2021. aug. 11. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Plusz a baj ezzel hogy végre amikor egyutt lehetnénk és ertelmesen beszélhetnénk a tervekröl jövőkről célokról személyesen, ehelyett elboritja az agyunkat a szex, a hormonok meg stb, esünk egymásnak soha nem elég talán vasárnapra már kezd stabilizálodni végre, de gondolkodni se lehet igy racionalisan, mert csak az ösztönök vannak es error.

Borzalom így élni.

9.voltam

2021. aug. 11. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!