Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nem zavar, hogy mindig lesz egy nálatok szebb a párotoknak?

Figyelt kérdés

Körülnézek és mindig látok olyan lányokat, akik szebbek, nagyobb a mellük, így sose merek belevágni egy párkapcsolati lehetőségbe, mert mindig arra gondolok, hogy majd amikor sétálunk az utcán, az én kezemet fogja, de egy(vagy több) másik jobban bejön neki, jobban vágyik rá.

És ez engem teljesen lelomboz, amúgy sincs sok önbizalmam, de ez még inkább elveszi a kedvem a barátkozástól, mert egyszer megtörtént és úgy érzem, mindig is ez lesz.

Egy ismerősöm azt mondta, a férfiakban sosem lehet 100%-ban megbízni, sose menjek férjhez, de ha lesz is párom, mindig tartsam szem előtt, hogy szinte biztos, hogy megcsal. Mégis hogy lehet így együtt élni valakivel? Ő azt mondta, csak a gyerek miatt van vele, nem veszekszik vele, ne azt lássa a gyerek.

Egy barátnőm pedig, mikor mellnagyobbító plasztikán gondolkodtam, azt mondta, a zokni olcsóbb. Csak ha lekerül a melltartó, akkor...

Szóval ki hogy van ezzel a témával?

2023. szept. 28. 00:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem: Ha teszel érte, hogy szeressen és mondjuk a párod is tesz érte, hogy szeresd, az sokkal több, mint a külsőség. Igen, lehet hogy lesz aki jobban tetszik Neki külsőleg, na de ez nem csak a férfire, hanem a nőre is igaz. De ha szeret Téged és Te is szereted Őt, akkor egymást látjátok a legszebbnek. Egyet kérek: Amíg így gondolkozol, ahogy a kérdésben kiírtad légy szíves ne legyen párkapcsolatod! Ezt komolyan mind a leendő párod, mind a saját Magad érdekében kérem.
2023. szept. 28. 09:52
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretsz valakit, akkor nem kell más. Az arc, a mell nem minden, - persze az is fontos, hogy vonzza a szemeket - de emellett egy olyan kisugárzás, személyiség is kell, amibe igazán beleszeretsz. Onnantól nem fog kelleni más.

Az, hogy meglátok egy esztétikus külsőt, az csak a pillanatnyi érzékekre hat, de ezen túlmenően nem mozgat meg.

Szerintem fordítva is nagyjából így lehet (a lányok szempontjából), valahogy.

F

2023. szept. 28. 10:02
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
11 vagyok és előző (12) válaszolóval teljesen egyetértek.
2023. szept. 28. 10:06
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem is tervezek párkapcsolatot, nekem nagy stressz lenne és amúgy is szorongok, szóval erről már lemondtam, főleg, miután beigazolódott a gyanúm, amikor megtörtént velem ez egyszer.

2023. szept. 28. 13:23
 15/26 anonim ***** válasza:
14! Igen, nagyon nehéz egy csalódás után. De majd jön jobb.
2023. szept. 28. 13:36
 16/26 anonim ***** válasza:

14. Mi történt meg veled? A párkapcsolat?

...???

2023. szept. 28. 13:58
 17/26 anonim ***** válasza:
52%
Páromnál is van jobb pasi nem is egy és?
2023. szept. 28. 14:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Szépen néznénk ki ha mindenki így gondolkodna hogy "van jobb". Persze hogy van, csak nem biztos hogy nekem! Azért választom őt, mert nála nem kell több, akármilyen!
2023. szept. 28. 17:24
 19/26 anonim ***** válasza:
52%
Szomorú, hogy ennyire szorongsz ettől,hogyha lenne valakid, biztos le akarna váltani. A kérdésre irányulva: nem félek attól hogy jobban vágyna más lányra, minden nap elmondja részletesen hogy csak engem lát gyönyörűnek, kiemelkedőnek, fel se fogja hogy az övé vagyok,soha nem figyelt más lányt miközben a kezem fogta az utcán. Tudatosan ignorál minden nőt, aki nem én vagyok. Mellesleg tudom magamról, hogy szép vagyok, okos, mindenben támogatom, igaz társak vagyunk egymás számára,akkor miért kellene neki más? Én nyakamat teszem rá,hogy soha nem menne félre,mert igenis létezik ilyen férfi. Aki igazán szeret,hűséges és kincsnek tart, de egyetértek abban,hogy irtó ritka, látok negatív példákat is.
2023. szept. 29. 01:18
 20/26 A kérdező kommentje:

#19 Azért, mert Te szép vagy. De akinek kicsi a cicije vagy nem olyan szép a bőre stb, mint én, azok szerintem jogosan félnek.

Vagy csak én egyedül, nem tudom .

Köszi mégegyszer

2023. szept. 29. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!