Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem zavar, hogy mindig lesz egy nálatok szebb a párotoknak?
Körülnézek és mindig látok olyan lányokat, akik szebbek, nagyobb a mellük, így sose merek belevágni egy párkapcsolati lehetőségbe, mert mindig arra gondolok, hogy majd amikor sétálunk az utcán, az én kezemet fogja, de egy(vagy több) másik jobban bejön neki, jobban vágyik rá.
És ez engem teljesen lelomboz, amúgy sincs sok önbizalmam, de ez még inkább elveszi a kedvem a barátkozástól, mert egyszer megtörtént és úgy érzem, mindig is ez lesz.
Egy ismerősöm azt mondta, a férfiakban sosem lehet 100%-ban megbízni, sose menjek férjhez, de ha lesz is párom, mindig tartsam szem előtt, hogy szinte biztos, hogy megcsal. Mégis hogy lehet így együtt élni valakivel? Ő azt mondta, csak a gyerek miatt van vele, nem veszekszik vele, ne azt lássa a gyerek.
Egy barátnőm pedig, mikor mellnagyobbító plasztikán gondolkodtam, azt mondta, a zokni olcsóbb. Csak ha lekerül a melltartó, akkor...
Szóval ki hogy van ezzel a témával?
Ha szeretsz valakit, akkor nem kell más. Az arc, a mell nem minden, - persze az is fontos, hogy vonzza a szemeket - de emellett egy olyan kisugárzás, személyiség is kell, amibe igazán beleszeretsz. Onnantól nem fog kelleni más.
Az, hogy meglátok egy esztétikus külsőt, az csak a pillanatnyi érzékekre hat, de ezen túlmenően nem mozgat meg.
Szerintem fordítva is nagyjából így lehet (a lányok szempontjából), valahogy.
F
Köszönöm a válaszokat.
Nem is tervezek párkapcsolatot, nekem nagy stressz lenne és amúgy is szorongok, szóval erről már lemondtam, főleg, miután beigazolódott a gyanúm, amikor megtörtént velem ez egyszer.
14. Mi történt meg veled? A párkapcsolat?
...???
#19 Azért, mert Te szép vagy. De akinek kicsi a cicije vagy nem olyan szép a bőre stb, mint én, azok szerintem jogosan félnek.
Vagy csak én egyedül, nem tudom .
Köszi mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!