Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod nem engedne el egy több napos, "ott alvós", szakmai konferenciára, szót fogadnál neki?
A több napos konferencia nem vita tárgya. Ez a munkám, kötelező. Nyilván ha ellenkező nemű kollégával akarnának egy szobába tenni akkor kérném a cserét, hogy esetemben nő-nővel, férfi - férfival egy szobában aludjon vagy egy ágyas szobákban egyedül.
A fuvarozás más kérdés, mert munkán és munkaidőn kívüli tevékenység. Embere válogatja, hogy ehhez ki mit szól. Én néhány hétig rendszeresen hazavittem az egyik kollégámat (ellenkező nemű), mert elromlott az autójuk, mindeközben házvásárlásban voltak és a fél órás autóutat 1 óra 45 perc alatt lehet megtenni tömegközlekedéssel. Ő a feleségéhez ment én a férjemhez, néhány utcára lakunk egymástól, néha össze is szoktunk ülni barátilag vacsizni - egyszer náluk, egyszer nálunk. Így semmi féltékenység nem volt belőle. Másik kollégám (szintén ellenkező nemű) volt már hogy elvitt és haza hozott mikor nem volt lehetőségem autóval menni. Felesége és gyereke van, semmi hátsó szándék nem volt, csak jó cselekedet.
A kérdésnek egyébként új értelmet lehetne adni, hogyha dominant-submissive kapcsolatról van szó …. Ez esetben változhat a szemlélet.
Mi az, hogy nem enged el? Olyan nincs. Vagyis akkor nárci volna és már korábban repülne. Ugyanígy kell hozzáállnia a csajoknak is.
Voltam kollégákkal Hévízen és megyek egyedül Bakonyba, miközben van párom. Semmi baja ezzel, majd megyünk máshová együtt.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!