Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod nem engedne el egy több napos, "ott alvós", szakmai konferenciára, szót fogadnál neki?
HOPPÁ-HOPPÁ!!!
Érdekes...majd mindenki azt mondja, hogy menne, azaz nem hallgatna a párjára. De annál a kérdésemnél, hogy munka után, hazaviheti-e a párod a munkatársnőjét (Akivel egész nap, 8-10-12-24 órában együtt volt, akár kettesben egy irodában vagy kocsiban.), na arra majd mindenki azt írta, hogy azt már nem, mert akkor dugnak.
Női logika...
13
Nem mindenki írta. Pl. én sem. Másrészt a kollégák fuvarozása nem munkahelyi kötelesség, míg a konferencia igen.
15.
De a munkatársad hazavitele nem csak udvariasság, hanem lekötelezés is. Vagy hála. Mert pl. miért tartsam a hátam a főnökkel szemben érted, ha te még arra sem vagy képes, hogy hazavigyél, miközben útba esik a lakásom? Vagy miért vegyem át a munkádat, ha extra szabit akarsz/előbb el akarsz jönni a melóból?
Nem. Szeretem a munkámat, így a vele járó szakmai (vagy kevésbé) programokra rendszerint elmegyek, hovatovább, ha azon a részvétel kötelező.
Megcsalás szóba sem jöhet, egyébként kollégával nem is lennék erre képes, hiszen benne is van a nevében, hogy munkatárs. A munkakapcsolatot pedig eszemben sincs a magánélettel keverni.
Szerintem egy felnőtt, önálló döntéseket meghozni képes embertől ez el is várható, tehát nem értem az ide vonatkozó aggályokat.
Amelyik céges rendezvény arról szól, hogy ki hogyan csalja a párját, az annyit is ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!