Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öszintén, minden feleség nyugodtan engedi el a férjét több napos ottalvós ismerkedős, bárban iszogatós, csak részben előadásos konferenciákra?
Nekem úgy sikerült ezen túljutni, hogy már egyáltalán nem érdekel mit csinál és kivel. Lehet, hogy nem csal meg lehet hogy igen. Engem már az sem érdekel. Ha megcsal attól még velem van, engem szeret. Megbocsájtom a botlását. Visszacsalom én is és ennyi :)
Így sikerül elfogadnom a helyzetet másképp beleőrülnék a féltékenységbe, ahogy Te is. Igy viszont full jó a kapcsolatunk :)
Én is ilyen voltam a kapcsolatunk elején.
Nem tudtam aludni. Állandóan azon kattogtam mit csinálhat...
De én ezt el is mondtam neki.
Mi kötöttünk egy megállapodást, hogy gyakran telefonál, még éjszaka is 1x 2x valamint ha vége a bulinak.
Így nem veszekszünk és én is nyugodtabb vagyok. Mára azért javult már a helyzet. Már annyira nem izgat, ha el kell mennie valahova, mert leszögeztem neki ha hülyeséget csinál akkor a kapcsolatunknak azonnal vége, nincs még egy esély. Ha ezt megértette minden oké, ha nem akkor sajnálom, leszögeztem neki a következményeket. Ne izgulj annyit nem éri meg csak magadat teszed tönkre vele. Ha meg nincs otthon szervezz te is valami bulit néhány barátnőddel.
Ez akkor zavarja az embert, ha a csökkent önbizalmát meg önértékelési zavarait rávetíti a másikra.
1. Ha meg akar csalni és valami hiányzik neki a kapcsolatból, akkor nem feltétlenül egy csapatépítő tréningen fog félrekefélni részegen
2. Akár fényes nappal, egy átlagos kedd délelőtt összeismerkedhet egy nővel a sarki pékségben a 10 perces szünetben egy olyan nővel, akibe úgy beleszeret mint ide Lacháza.
Szóval ilyesmin ezért fölösleges kattogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!