Szerintetek mennyit lehetne kérni "kezdőként" egy három napos konferencia/rendezvény fotózásáért?
Ez a leírtak szerint ilyen falunap forma rendezvénynek tűnik, vagy néptáncfesztiválnak vagy hasonlónak.
Addig van időd, váltsd ki az egyéni vállalkozóit és máris tudsz szerződést kötni a munkára. Azt követően pedig eldöntöd, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznod, vagy szünetelteted a vállalkozást.
El tudom képzelni, hogy a vágyaid (180ezer) és az általuk fizetni szándékozott összeg (mondjuk 20ezer a 3 napra összesen, plusz ingyen kaja) nagyon távol áll egymástól. Ha valaki zsebből fizet, az persze más, de ha egy rendezvény költségvetéséből kell ezt kifizetni és te nem tudsz számlázni, akkor mégis szerinted hogyan tudnának olyan óriási összeget fizetni neked?
Valószínűleg azért téged hívtak, hogy megoldják olcsón és okosba', a hivatásos fotós valószínűleg nem fér bele a keretbe.
#3 nem irreális összegek, ha megnézel egy profi rendezvényfotóst, olcsó pénz. De egy tól ig határt húztam meg, a lesajnáláson kívül ha ötletet nem tudsz, elég ha csendben maradsz.
#4 nem falunap, valamilyen céges rendezvény, képzés hasonló ötvözetű. És azért engem hívtak, mert fotóztam már nekik egy rövidebb eseményt baráti alapon, ingyen. Volt olyan h egy 2-3 órás rendezvényre 100ezerért hívtak fotóst, utána ajánlottam fel a segítségem a kövi rendezvényre. Mivel egy jó barátom szervező ott, nyilván neki szólt a felajánlásom. Nekem jó gyakorlás volt, nekik olcsó. Egyébként a munkámmal elégedettek voltak. Bár ingyen a só is édes :D Most pedig hogy lesz egy hosszabb esemény, nem akarnak nyilván ingyen felkérni. De az árakkal tisztában vannak. Azért aki egy huszast akar adni 3 nap munkáért az sem normális.
"valamilyen céges rendezvény"
Azt kell megértened, hogy egy cégnek kötött elszámolása van, tehát sok pénzt nem fizetgethet ki csak úgy számla nélkül.
Most mondtad el, hogy előzőleg ingyen dolgoztál, szerintem most sem terveznek túlfizetni.
De ne legyen igazam, járj szerencsével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!