Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek szinte zéró erőfeszít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek szinte zéró erőfeszítést szükséges beletenniük a párkapcsolatba? Mi az oka, hogy ezt nem hiszik el? Nem rosszindulat!

Figyelt kérdés

Például egy haverom huga, órákon belül randi-appokon szexre vagy párkapcsolatra talál valakit. Regisztrál és válogat. Ha előfizet annál gyorsabb a dolog.

A csajszi átlagos, tipikus ilyen mai plázacica, ezt szószerint meg is teszi. Mellette látom a srácait egy srácot azok kb. gyárból rakták őket össze. Izom, magasság meg ugyanaz a hajtípus meg ruha feszes póló sincs kihagyva.

A valódi életben sincs nagy különbség. A bulihelyekre néha fizetni sem kell nekik, szóval szórakoznak meg várnak és válogatnak. Sokszor az italt is a nyomulós pasik fizetik nekik. Ha nem tetszik a pasas, lerázzák őt megy a válogatás megint.

Az említett haverom hugának van egy barátnője, pedig határozottan ronda szerintem. Erősen túlsúlyos (tudom ez sok pasinak egyébként bejön látva itt gyakorin is nincs ezzel gond),furán öltözködik, de reális önismeret az vákum. Nagyképű is és emellett azt hiszi, hogy nagyon humoros. Felesleges kimondani az egyértelműt, hogy van mindig barátja neki is hasonló mint a másik csajnak.

Szexet illetően egy nő nagyjából 1 nap alatt találna egy tuti pasast. Párkapcsolatra is van esély, de az is megoldható 1-2 heti melóval rajta, ha nem jön össze, 3 hét. Nem több. És ma már melyik csaj nem ronda? Külsőre már a csajok hatalmas része totál bevállalható.

Így hogyan működőképes ez a dolog? Mi váltotta ki ezt a világból?

Átlag férfiként "alkalmatlan" vagyok csak 1 normál csupán egy randit beintézni, persze ha ilyen szituban lennék mint a nők én is válogatnék a srácok közt.

2023. szept. 25. 14:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
10%
6. Ez azért van, mert a könnyelmű nőben nehezebb megbízni. Nehezedre esik látni az összefüggést?
2023. szept. 29. 09:12
 32/43 anonim ***** válasza:
62%

Azért lássuk be,hogy a legtöbb nő fennhordja az orrát, vagy a pénze miatt, vagy a diploma miatt. Esetleg az átlagos külseje miatt. Várja a herceget a Lamborghini-ben még buta nőként is!!!

Természetesen vannak normális nők, de javarészük elvárásai az egekben landolnak és elég annyi, hogy 2 cm-el alacsonyabb a férfi, vagy nem ír vissza rögtön az üzenetére napról napra és már mehet is a levesbe! Persze férfiak között is akad jó pár olyan jószág, hogy untig elég a csinos külső. Tovább nem gondolkodik. Tehát mindent összevetve mindkettő nem hibás, nincs az, hogy az egyik ártatlan!!!

2023. szept. 30. 16:22
 33/43 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, ezek tartós bankautomatát keresnek, na azt meg qrva nehéz manapság találni.

Nekik ez a kihívás, meg a probléma, nőtt egy p.nájuk, oszt annyi, avval gazdálkodhatnak, amíg nem lóg.

2023. okt. 1. 09:54
 34/43 anonim ***** válasza:
43%

24 - "ha iszonyatos szerencséje van, és van felesége, vagy párja, az mennyei"

Nem szerencse kell, hanem valóban tenni kell azért, hogy legyen, és meg is maradjon.

2023. okt. 1. 17:20
 35/43 anonim ***** válasza:
33%

34.

Tökéletesen egyetértek. Ha valaki jó életet akar, minőségi nővel, azért keményen melózni kell.

Hidd el én is ezen vagyok, koromhoz képest még talán túl is tolom a dolgokat, mégse sikerül még nők közelébe kerülni sem.

Hidd el, nem a sült galambot várom, persze sokan vannak azért akiknek marha nagy szerencséjük van, azért ezt is el kell ismerni.

Van aki keményen dolgozik érte és semmi, van aki egy fűszálat nem tesz odébb és mégis 10 pontos nője van.

Hozzáteszem, lehet, hogy 5 pontos pasiként.

24#

2023. okt. 1. 19:21
 36/43 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell apontokat számolni, hanem a hozzánk illőt kell megtalálni. Persze nem könnyű, de lehetséges.
2023. okt. 1. 19:23
 37/43 anonim ***** válasza:
77%

Ez is igaz, sőt.

Megfelelő önbizalommal az ember tud jobbat is kapni, mint amilyen illik hozzá.

Csak bizony ez a fránya önbizalom kérdés, ez nagyon faramuci.

Pedig sokszor ezen áll vagy bukik minden.

A nőknek a férfias határozottság, önbizalommal fűszerezve, sokszor megnyerőbb, mint a jó külsö.

Nagyon nehéz önbizalommal teli lenni, ha évekig nem történik körülötted semmi. Ha rád se néz senki, akkor mitől legyen önbizalmad ???

2023. okt. 1. 20:51
 38/43 anonim ***** válasza:
76%

Miért kellene zéró erőfeszítést beletenniük? Korunk egyik legfőbb problémája a testképzavar, ami főként nőket érint, akik a sok médiakampány láttán már azt sem tudják, melyik elvárásnak akarjanak hirtelen megfelelni.

(hangsúlyozom: nem elsősorban a férfiak elvárásainak, hanem a reklámokénak, hiszen a szépségideált is a reklámok ültetik a férfiak fejébe...)

F

2023. okt. 2. 13:57
 39/43 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos ez így igaz.

En férfiként pl 25 kilót leadtam, de elégedetlen vagyok.

Amikor kövér voltam, pont arról álmodoztam amilyen most vagyok.

Most hogy elértem, most meg ez sem jó.

Még minusz 8-10 kilóra vágyom, de az már nagyon nehéz.

Mindíg azzal vagyunk elégedetlenek ami éppen van.

Hajlamosak vagyunk vakamire mindíg ráfogni, hogy miért nem megy a társkeresés.

Ha nagyobb lenne a cicim, ha magasabb lennék, ha véknyabb lennék, ha izmosabb lennék, ha csinosabb lennék, stb stb.

Mindíg van valami ami mögé el akarunk bújni.

Én is ilyen vagyok sajnos, ezt elis ismerem, és ez nem jó dolog.

2023. okt. 2. 14:27
 40/43 anonim ***** válasza:
88%

"A nőknek szinte zéró erőfeszítést szükséges beletenniük a párkapcsolatba?"

Rosszul van megfogalmazva a kérdés, inkább szexkapcsolatot kellett volna írni. Na de mégha jól is írtad volna akkor se a nők tehetnek róla, hogy a férfiaknak mindegy kibe mártják bele, vagy hogy sok típusú nő tetszik nekik, beléjük esnek.

2023. okt. 22. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!