Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek szinte zéró erőfeszítést szükséges beletenniük a párkapcsolatba? Mi az oka, hogy ezt nem hiszik el? Nem rosszindulat!
Például egy haverom huga, órákon belül randi-appokon szexre vagy párkapcsolatra talál valakit. Regisztrál és válogat. Ha előfizet annál gyorsabb a dolog.
A csajszi átlagos, tipikus ilyen mai plázacica, ezt szószerint meg is teszi. Mellette látom a srácait egy srácot azok kb. gyárból rakták őket össze. Izom, magasság meg ugyanaz a hajtípus meg ruha feszes póló sincs kihagyva.
A valódi életben sincs nagy különbség. A bulihelyekre néha fizetni sem kell nekik, szóval szórakoznak meg várnak és válogatnak. Sokszor az italt is a nyomulós pasik fizetik nekik. Ha nem tetszik a pasas, lerázzák őt megy a válogatás megint.
Az említett haverom hugának van egy barátnője, pedig határozottan ronda szerintem. Erősen túlsúlyos (tudom ez sok pasinak egyébként bejön látva itt gyakorin is nincs ezzel gond),furán öltözködik, de reális önismeret az vákum. Nagyképű is és emellett azt hiszi, hogy nagyon humoros. Felesleges kimondani az egyértelműt, hogy van mindig barátja neki is hasonló mint a másik csajnak.
Szexet illetően egy nő nagyjából 1 nap alatt találna egy tuti pasast. Párkapcsolatra is van esély, de az is megoldható 1-2 heti melóval rajta, ha nem jön össze, 3 hét. Nem több. És ma már melyik csaj nem ronda? Külsőre már a csajok hatalmas része totál bevállalható.
Így hogyan működőképes ez a dolog? Mi váltotta ki ezt a világból?
Átlag férfiként "alkalmatlan" vagyok csak 1 normál csupán egy randit beintézni, persze ha ilyen szituban lennék mint a nők én is válogatnék a srácok közt.
21, azzal semmi gond nincs, ha valaki szét akarja kefélni a környék összes nőjét:D
A probléma a kétszínűséggel van, amikor úgy tesz, mintha ő valami morális fölényben lenne, miközben valójában csak azért nem csinálja, mert nincs rá lehetősége, egyébként pontosan azt cisnálná, mint azok, akiket elítél.
Vegyük végre tudomásul, hogy nő és férfi között óriási különbség van
Akinek szerencséje van az nőnek született, akinek nincs, az csak férfinak.
Tudom, vannak területek, ahol jobb férfinek lenni.
De a társkeresésben, és a szexben semmiképp. Egész más a nők helyzete ebből a szempontból. Sokkal jobb.
Egy nő ismerősöm mesélte, hogy nem mer elmenni a boltba, mert állandóan meg akarja csípni valaki.
Én férfiként 3 éve vagyok egyedül, azóta járok boltba, de nem hogy nő, még a kutya sem szól hozzám.
Max, a szúnyog csípett meg.
Elképesztő, hogy milyen különbségek vannak.
Ha nem látnám és tapasztalnám, elsem hinném.
Ha valaki ezt mesélné, akkor biztosan hülyének nézném, ès körbe röhögnèm.
Ez van sajnos. Aki férfinek született, annak ezt alázattal el kell tűrni egészen addig amíg meg bem hal.
Persze, ha iszonyatos szerencséje van, és van felesége, vagy párja, az mennyei.
Az egy sokkal jobb kàvéház.
Akkor természetesen éljen minél tovább, mert akkor jó helyzetben van.
24. "Egy nő ismerősöm mesélte, hogy nem mer elmenni a boltba, mert állandóan meg akarja csípni valaki."
Szerintem nem akarnál te a nők helyében lenni és ezt férfiként mondom. Biztos, hogy olyan jó lenne neked, ha minden sarkon valami húgyszagú retek leszólítgatna, hogy "megbsználak"?
Tudod az a baj, hogy a társkeresésnek szinte már nincs egyáltalán kultúrája, kb. a középkor szintjén vagyunk lassan.
Ha te jó környezetben élsz, akkor szerencsés vagy, ha férfi vagy, ha nő. De ha az átlagmagyar életet éled, akkor szerintem sem nőnek, sem férfinek lenni nem kifejezetten jobb társkeresés szempontjából.
"Tudom, vannak területek, ahol jobb férfinek lenni."
Az üzleti életben esetleg igen, meg az ilyen autós-motoros világban.
"Vegyük végre tudomásul, hogy nő és férfi között óriási különbség van"
De ez talán így is van jól, nem?
24, szerinted az egy jó állapot, hogy félsz lemenni a boltba? mert konkrétan ezt írtad, hogy az ismerősödet szorongással, félelemmel tölti el egy egyszerű hétköznapi helyzet.
Ez ennyire jó lenne?:D
És férfiként kérem, ne add itt a hattyú halálát a férfiak nevében, okés? Az, hogy te nem élvezed a saját életedet az nem jelenti azt, hogy a férfiak léte szenvedés.
Tokeletesen osszefoglaltad milyen vilagot elunk.
Egy atlag, vagy atlag folotti iq val es anyagi helyzettel is teljesen lehetetlen ferfikent partnert keresni barmire is.
Minden no, legyen az modell alkat, husis, atlag alatti, csunya, buta stb boven valogathat, es mindegyiknek csak az altala idealis, a legtokeletesebbnek tartott pasi kell.
Megtehetik, es meg is teszik.
Miert van ez igy szol a kerdes:
A valasz osszetett. Elvileg egyenlo szamban kellene hogy legyen a nemek eloszlasa, miert van ugy, hogy egy tarskereso nore, legalabb 100 pasi jut?
Egyreszt azert mert minden pasi vadaszik a tinderen, a badoon, az instan, legyen kapcsolatban, vagy hazas. Ok ha nem is mind, de 70-80 szazalek minimum.minimum.
A media, az okostelefonok, az insta,a face az appok teljesen kiforditottak es eltorzitottak, kisemmiztek mindent amit korabban emberi erteknek, erkolcsnek, etikanak ismertunk.
Nem csak a tarskeresore igaz, en pl munkaerot toborzok, ott is jelen vannak ezek a dolgok.
Mindenki kzrva okosnak, szepnek hiszi magat, maximalus ontudat es hiusag, buszkeseg.
Mindenki az erkolcs mintakepenek hiszi magat es a vilag legokosabb emberenek, a legutolso analfabetaig bezarolag.
Vannak persze demografiai gazdasagi okok is. Egyszeruen elfogyunk, egyreszt mert egyre kevesebb a szuletes, es jelentos a kivandorlas is. Ha az ertekes fiatalok nagy resze kivandorol, megis kibol lehet valogatni? A selejtbol es a maradekbol, ertelem szeruen.
Egy jo hirt tudok mondani. Egyre tobb az azsia vendegmunkas, es idovel meg sokkal tobben lesznek.
Ok mar kezdenek megjelenni a tarskereso platformokon is, talan idovel kicsit javulnak a tarskeresesi eselyek
"A media, az okostelefonok, az insta,a face az appok teljesen kiforditottak es eltorzitottak, kisemmiztek mindent amit korabban emberi erteknek, erkolcsnek, etikanak ismertunk."
Szerintem meg az ember mindig is romlott volt, ezek az eszközök csak kihozták az emberből a valódi természetét. Lehet értelmes tartalmat is fogyasztani, csak az ember mindent (így a médiát is) sokszor rosszul használja.
25.
Természetesen nem arra gondoltam, hogy hajléktalanok, meg gusztustalan ápolatlan, műveletlen emberek szólítanak le.
Természezesen nem erről van szó.
Hanem arról, hogy ő nőként nagyon gyakran észreveszi,/szinte mindíg/, hogy normális megjelenésű férfiak szemkontaktusban vannak vele.
Rá mosolyognak, tetszésüket fejezik ki.
Erre gondoltam, ebben nincs semmi rossz. Egyébként az mindenkinek jól esik, ha tetszik valakinek.
26.
Természezesen nem álltalánosítani akartam, csak annyi, hogy az én meglátásom az, hogy nőnek lenni sokkal-sokkal jobb.
Én tiszteletben tartom, ha te jól érzed magad, nem vagy ezzel egyedül.
Azok a férfiak, akik jóképűek, szépek, sportosak, gyönyörű a testük, sikeresek a nőknél, azok természetesen jól érzik magukat, és ez így van jól.
Szerencsére nagyon sokan vannak. Nővel az élet mennyország, nő nélkül pokol.
Valószinüleg te is párkapcsolatban élsz és én ennek tiszta szívemből örülök hidd el.
Ezen áll vagy bukik minden. Ha van nő akkor minden van, ha nincs akkor semmi.
Nő nélkül hiába vagy gazdag, hiába jó az egészséged, hiába van bármi, az csak felületes.
Az az öröm nem igazi öröm, csak megjátszott.
Nekem is megvan mindenem.
Mégsem vagyok boldog.
A pénz is csak akkor ér valamit, ha van kire elkölteni, és látod, hogy ő boldog ettől.
Az, hogy csak ott pang a szekrénybe, vagy áll a bankszámlán, attól nem lesz boldog senki.
24#
Most látom, hogy előttem közben ketten is írtak.
Örülök a 27- es hozzászólásának.
Én is ezt mondtam. Teljesen lehetetlen most nőkkel ismerkedni, ha nem vagy 10 pontos mindenben.
Olyan követelmények lettek női oldalról, hogy az hihetetlen.
Ha egy nő csak egy picit is jól néz ki, ő már királynő.
Ő már válogathat, neki már lehetnek luxus igényei, és vannak is.
Az átlagos nők is a minimum 2 diplomás, 185 magas, sportos, 10 pontos férfiakat keresik.
Bőven vannak, megtehetik, hogy válogatnak.
Örülök, hogy azért ezt más is így látja.
24#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!