Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam akivel egész jól megvoltam én annyira éreztem kettőnk között a kémiát...Minden nap kereste a társaságomat,egymás szemébe nézve kommunikáltunk flörtöltünk..Én lattam a szemébe h másképp nézz rám.. de most kerül nem beszélget velem sőt rám sem nézz... rá kerdeztem nála h haragszik e rám azt mondta nem.. de akkor nem értem..A mindennapi beszélgetésből hogy jutottunk ide.. mindenkivel beszél csak velem nem. Es annyira fáj. Kérlek segítsetek,mi lehet ennek az oka.. ő 29 éves férfi én 21 éves nő.

2023. szept. 23. 15:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ÉS akkor mi van? Nem történt köztetek semmi. Láthatóan nem érdeklődik irántad. Hagyd békén. Az érzéseidet nem tudod befolyásolni, de azt, hogy mire gondolsz, igen. És a cselekedeteidet is.
2023. szept. 23. 19:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Gondolom Ő csak flörtölt. Többet nem is akart. Valószínű észre vette rajtad hogy te többet akarsz, már többet érzel iránta, és ezért kerül, mert neki barátnője van és nem akar téged.

Félre értetted őt!

Szerintem felejts el!

2023. szept. 23. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!