Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az ideális szex mennyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az ideális szex mennyiség szerintetek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt,de eddig HAVI 8-nál nem léptük túl a mennyiséget.

Kérdezgettem,hogy esetleg valami nem tetszik,de azt mondta minden szuper.

El is élvez az esetek nagyrészében,de akár hányszor beszélni akarok erről vele mindig ideges lesz.

Azokkal jön,hogy nincs idő,nincs kedvem,itt fáj,ott fáj.

24 évesek vagyunk mind a ketten.

Normális dolog ez ebben a korban?

2023. szept. 20. 23:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#6: Mi az, hogy minek pasi? Miért, szerinted egy párkapcsolat csak a testiségről szól? Fontos az is nyilván, egyensúlyban kell lennie mindennek, és pláne ha a másik kívánja, nem fogom megvonni tőle. Mert nem, nem engedem máshol enni. Ha akarja, nyilván csináljuk, de én magamtól nem kezdeményezem túl sűrűn.

Nincs szükségem a pénzére, az én fizetésemből élünk a mindennapokban, ő pedig a lakása törlesztőjét fizeti, amiből nekem nyilvánvalóan semmi nem jut. Szóval tulajdonképpen én lennék "mínuszban", ha egyszer szakítanánk. Ennyit arról, hogy élősködnék rajta.

2023. szept. 23. 17:00
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez csak kifogás. Én kisebb migrénnel is szexeltem a párommal, jobb is lett. :)

Ha nem akar együtt lenni veled és libidója sem akkora mint a tiéd, csak a kifogásokat fogja keresni és gyártani. Őt nem érdekli annyira a téma, lehet zárkózott is valamennyire. Szopni szeret?

2023. szept. 23. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!