Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az ideális szex mennyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az ideális szex mennyiség szerintetek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt,de eddig HAVI 8-nál nem léptük túl a mennyiséget.

Kérdezgettem,hogy esetleg valami nem tetszik,de azt mondta minden szuper.

El is élvez az esetek nagyrészében,de akár hányszor beszélni akarok erről vele mindig ideges lesz.

Azokkal jön,hogy nincs idő,nincs kedvem,itt fáj,ott fáj.

24 évesek vagyunk mind a ketten.

Normális dolog ez ebben a korban?

2023. szept. 20. 23:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Heti egy kettő szerintem teljesen normális 44 éves férfi

Igaz én szex mentes házasságban élek sajnos a feleségem már két éve nem szexel

2023. szept. 21. 07:53
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Minek jöttél össze ilyen nővel? Ilyen nőknek, h fenében van párjuk nem értem
2023. szept. 21. 09:07
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Esetleg ha néha beöltöznél ilyen extrémebb, csipkésebb ruhákba, lehet többet akarna belőled nem?
2023. szept. 21. 09:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A havi 8 az azt jelenti, hogy átlag heti 2 van, ez szerintem tök átlagos. Ha neked ennél nagyobb igényed van, az egy dolog, semmi baj nincs azzal, de sajnos ha a barátnődnek nincs igénye ennél többre, akkor sokat nem tehetsz. Vagy elfogadod, vagy nem, és akkor lelépsz. Ennek ellenére a heti 2-3 (számításba véve a piros napokat is) szerintem egy tartós kapcsolatban teljesen rendben van, nem jelenti azt, hogy ne vonzódna hozzád vagy ne élvezné veled a szexet.
2023. szept. 21. 09:12
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

10-es:

Nem feltétlenül az alacsony libidót jelenti ez. :) Jelentheti azt is,hogy ,,mást /másokat sokkal jobban kívánok nálad.˝ és/vagy: ,,veled csak muszájból fekszem le˝

Kérdező!

Mindenkinek más az ideális,így lehet,hogy ez normális nála, de a kapott inf

ókból én azt érzem,csak a kifogásokat gyártja.

24/L

2023. szept. 21. 09:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
3 mit kívánjuk rajta mikor mi el sem megyünk? 😂
2023. szept. 21. 09:43
 17/22 anonim válasza:
82%
Fiatal koromban reggel, este mindig volt szex úgy 42 éves koromig, most 74 vagyok heti egy szex.
2023. szept. 21. 13:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Amikor összejöttünk, akkor napi 1 plusz 1-2 petting.

2 év után változó: van olyan időszak, hogy naponta csináljuk, de ha együtt vagyunk, akkor 2-3 napnál soha nem maradt több ki, csak menstruációs időszakban.

Ha nem lenne lejtőn a kapcsolatunk, akkor nekem ez is kevés lenne. A havi 8 kb azt jelenti, hogy minden 3. vagy 4. nap. Nekem ez kevés lenne.

"Mennyi az ideális szex mennyiség szerintetek?"

Pont annyi, amennyi mindkét félnek elegendő :)

2023. szept. 21. 20:49
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Engem jobban aggasztana az, hogy ezek után abból a 8-ból mennyit csinál muszájból, hogy ne "hisztizz".
2023. szept. 21. 20:51
 20/22 A kérdező kommentje:

Elvileg sokat elmondása szerint

2023. szept. 22. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!