Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ideális mennyiség ruházatból?

Ideális mennyiség ruházatból?

Figyelt kérdés

Szeretném a teljes gardróbomat lecserélni. Régi, megunt, kicsi nagy cuccaim vannak. Őszig a vágyott alak is meglesz hozzá, hogy érdemes legyen belevágni.

Az alap tézis, egy nőnek sosincs elég ruhája, én a lehető legkevesebbet szeretném.

Irodai munka, nincs dresskód, de ne is farmer+póló legyen. Szettekben és ruhában gondolkodok.

5nadrág+blézer+felső(egymással is kombinálhatóak) és 5ruha mondjuk az őszi/téli szezonra, 2farmer, 2-3 között pulcsi, 3-4 felső.

2023. ápr. 4. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Lábbelik?
2023. ápr. 4. 17:56
 2/7 A kérdező kommentje:
He? Az nem kérdés része. Felsőruházat a kérdés.
2023. ápr. 4. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"5nadrág+blézer+felső(egymással is kombinálhatóak) és 5ruha mondjuk az őszi/téli szezonra, 2farmer, 2-3 között pulcsi, 3-4 felső"

Szerintem ez elsőre bőven jó lenne, ebből már lehet változatosan öltözködni és utána meg 1-1 darabbal ki tudod még egészíteni, ha valamit hiányolsz.

2023. ápr. 4. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túl sok van, de megfigyeltem amiből több kell, nekem az gatya 2 naponta mosom, így abból minimum kell 4-5.
2023. ápr. 4. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, amennyit írsz az bőven elég, kezdésnek még kevesebb is elég lenne talán, ha még esetleg keresnéd a stílusod. Attól függ mennyire szeretsz divatozni, nekem volt olyan korszakom, hogy minden nap ugyanabban a farmerban mentem be, hétvégén kimostam, és vettem kb. 10 db ugyanolyan fekete pólót azokat váltogattam. Egy fokkal jobb korszakomban meg összeállítottam 5 szettet és a hét bizonyos napján az adott szett volt rajtam. Fogadni mernék, hogy senki se v ette észre, hogy csak ennyi ruhát használok.
2023. ápr. 4. 19:31
 6/7 Metionin ***** válasza:
Az simán jó, amiket írsz, nézz utána kapszula gardrób tippeknek, az is segíthet.
2023. ápr. 4. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez biztos több a lehető legkevesebbnél, ha megnézed, mosás nélkül is két hétre elég ruha. A nadrágot/blézert meg többször is fel lehet venni.

Egyébként egy kis lutri mindig van benne, mert van hogy az ember azt gondolja, hogy milyen jó vásárt csinált egy adott ruhadarabbal, aztán otthon jön rá, hogy mondjuk az adott felső csak egy adott nadrággal és blézerrel jó, akár a színe, hossza, mintája miatt.

Kezdj mindenképp alapdarabokkal, aztán tudsz építkezni.

2023. ápr. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!