Szerintetek ez kevés, átlagos mennyiségű, vagy sok ruhának számít?
Kíváncsiságból megszámoltam a ruháim, mert valahogy mindig úgy éreztem, hogy kevés van, de sajnos nem mindig jut rá pénz, ezért ezekből is sok jó pár éves, kevés az új. De hát tessék, kérlek mondjátok meg, ez kevésnek, soknak, vagy csak átlagosnak számít-e?
• hosszú ujjú felső: - 3 vastag téli
- 2 vékony tavaszi
- 2 tréning felső
- 1 farmerkabát
- 2 téli kabát
• rövid ujjú felső: - 5 trikó
- 2 háromnegyedes felső
• hosszú nadrág: - 3 farmer
- 3 tréning
- 1 elegáns kordgatya
• rövidnadrág: - 2 térnadrág
- 3 farmer rövdinadrág
• szoknya: - 1 hosszú
- 1 rövid
• nyári egyberuha: 2
• elegáns ruha: 2
• cipők: - 2 sportcipő
- 1 csizma
- 1 magassarkú
• fehérneműk: - 8 melltartó
- 12 zokni
- 20 bugyi.
Kb. ennyi van.
16/L
Szerintem kevés. Nekem több, mint dupla van mimdenből amit felsoroltál :D
21/N
Pont elég, habár blúzokat, rövidujjúkat nagyon hiányolok.
Mivel ebben a korban még változik a tested mérete, alakja, felesleges többnek.lenni a többi kategóriából
Inkább kevésnek számít.
De ugyanakkor nekem is csak azért volt több a te korodban, mert kollégista voltam és nem lehet mindent egy hétvége alatt kimosni. (Mondjuk már akkor is szinte az összes ruhámat örököltem, vagy turkálóban vettem olcsón.)
Még növésben vagy, és gyorsan változik az alakod és a stílusod is. Ha idősebb leszel, valószínűleg több ruhád lesz.
Az első válaszolóhoz hasonlóan nekem is sokkal több van de szintén 32 vagyok, dolgozok és kb. 10 éve gyűjtögetem már a ruhákat, szóval a legtöbb darab igencsak megvan már pár éves. Meg ilyenkor már külön van a munkába járós és a szabadidős ruhatára az embernek.
Gimis koromban nekem is kb. annyi volt, mint neked, sőt, kevesebb. Nem jártam annyiféle helyre, hogy több ruha kelljen, csak iskolai meg ünneplő volt külön, otthon meg a régi cuccokat hordtam, amik utcára már nem voltak jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!