Szerintetek ez mennyi ruha? Sok, kevés, átlagos mennyiség? 15/L
- 1 téli kabát, 1 síkabát
- 2 átmeneti bomberdzseki (bélelt)
- 3 vékony bomberdzseki
- 4 hosszú, vékony kimonó
- 4 vastag kardigán
- 17 pulóver
- 11 farmer ( abból 3 szagatott )
- 13 hosszú ujjú póló
- 44 póló ( + 3-4-5 db )
- 4 ruha
- 1 szoknya
- 30 trikó
- 3 boleró
- 14 crop top
= 152 db ruhanemű ( + 3-4-5 )
Szerintem ez rengeteg, és felesleges ennyi.
És emielőtt ezt kiiertad komolyan megszámoltad a ruháidat?
Szerintem ez mar a tul sok kategoria. Pl az oke, hogy van kulon sikabat, meg telikabat, de 2 belelt meg 3 atmeneti kabat?.... tulzas, de engem nem zavar, ha anyudek megveszik neked, hat oke :D
Nekem kb a kovetkezobol all a ruhataram:
1 telikabat, 1 farmerkabat, 1 bordzseki , 1 alkalmi oszi/teli
2 vastag pulcsi, 2 vekonyabb
3 hosszu ujju polo, 15 db sima polo, 5 top, 2 ing
5 farmer nadrag, 5 melegito v leggings, 3 rovidnadrag, 3 szoknya
8 ruha
2 blezer
+ itthoni hajfestos/ kertimelos, pizsi, edzos cucc , stb
25 eves no vagyok, normal anyagi helyzettel, egyszeruen csak nem erzem szukseget h ettol tobb holmi alljon egyszerre itthon.
Sok, sőt rengeteg. Nekem fele ennyi van, és még azt is soknak érzem :D de ha neked nem sok, hordod is őket akkor egészségedre
21L
Még most jutott eszembe néhány dolog:
- 1 farmerkabát (nem szoktam hordani, vagy csak ritkán, ezért is felejtkeztem meg róla)
- 2-3 melegítő
- 8 leggings (mindenféle hosszúságban)
- 2 elegáns blúz
Ui. Ezeket a ruhákat nem kettő nap leforgása alatt vettük, hosszú évek óta gyűjtöttem mindezt össze.
Egyáltalán nem sok.Nekem ha összeszámolnám kv 25 farmerem lenne(persze az elmúlt 2 évben vásároltak és kb a felét hordom).
A többiből is párral több van úgyhogy egyáltalán nem túlzás.Nem is értem miért lenne az, ha az embernek van pénze(nekem pl diákmumkából) akkor had legyen neki nem?Jó érzés változatosan öltözködni. 17/L
A fehérnemű szerintem sok és a pólók legalábbis ha sima alap pólók. Nekem van sok fazon, tunika meg póló is, ha neked is így jön ki a 40+akkor úgy ok.
A ruhákat keveslem. Nekem van 20+ egyberuha, teli-nyári vegyesen.
Nem mindegy hogy új állapotú divatos darabok vagy évekkel ezelőtti már lejárt divatu cuccok e.
Olcsó piacos vagy minőségi darabok stb.
44 póló honnan jött össze? Versenyekre, rendezvényekre jársz és ott kaptad.
Szereted a crop-topokat, ugye? Gondolom abból, hogy 14 van belőlük. :-)
Őszintén: ebből mit hordasz RENDSZERESEN, és melyik az, amleyik kétévente TALÁN előkerül?
Utóbbiaktól megszabadulhatsz, tök felesleges ennyi gönc, a felét nem hordod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!