Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kellett volna védenie?
A egy férfi kollégámmal (en vagyok a nő) volt egy kis konfliktus, elbaltázott valamit 2x egymás után én meg viccből mondtam neki hogy na lassan lehet keresni az utódodat. Erre besértodott.
Munka után a barátom értem jött kocsival, amikor szálltam volna be a kocsiba oda rohant a kollegám és elkezdett, kissé agresszívan magyarazni nekem, hogy én hogy mertem így megalazni őt, neki milyen fontos ez a munka, egyedul tartja el a családját stb..
Elnézést kértem tőle, mondtam h tobbet nem fordul elő, de ő csak magyarázott több mint fél órán keresztül, ugyan azokat ismetelgette. A barátom meg csak állt és nézett.
Nagyon rosszul esett, hogy amikor látta hogy mar nemtudok mit mondani, akkor sem állt ki mellettem, csak némán állt. Még le is hülyézett a kollégám, arra se mondott semmita párom.
Hazafele kicsit össze is vesztunk emiatt
Mivel nem szaknabeli igy szaknai vitahoz johogy nem tud mit hozzászólni.
De amugy itt csak a tekintely szamitott vilna. Mert ha pl 2 méteres hatarozott pasinak nézne ki meg audival, akkor kicsit másképp festett volna az egész és fél ora se lett volna belőle.
Csóri nagyon aggodhat hogy kirúgják.
"Elnézést kértem tőle, mondtam h tobbet nem fordul elő, de ő csak magyarázott több mint fél órán keresztül, ugyan azokat ismetelgette."
Életszerűtlen. Ki várja ezt meg? Megmondom neki amit akarok aztán beszállok és induljunk. Azt se várnám meg hogy a pasim megszólaljon. Én megmondtam az idiótának amit akartam, kezdjen vele amit akar 🤷
(És mellesleg az is életszerűtlen hogy az állítólagos pasid emiatt veled veszekedett, de végülis mindegy... :D )
Miért hallgattad olyan hosszú ideje? Egyébként ha te voltál a hunyó ugyan minek állt volna ki melletted főleg azt nézve hogy megtetted te? Ráadásul lehet nekirohant volna a csóka, mert hát semmi köze a ti vitátokhoz, nem is érti. Kérdező, ha megvédett volna, akkor meg az lett volna a baj igazából. Ez nyilvánvaló, onnan, hogy "viccesen" másnak beszólogatsz, aztán nem tudod magadat kellőképpen megvédeni, sem lelépni, pluszban persze onnan is hogy még a párodat előszedted.
Azt hiszed ÚGY TŰNIK, hogy körülötted forog a világ és mindent megúszol.
Na kaptál egy jó pofont, hogy felébredj, kérdés tanulsz-e az esetből...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!